Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• Tika
    Az 1. nemmeglepetes, ezzel automatikussan igy szamoltam. Azt csak total kellemes meglepetesnek vettem voltna hogyha meg felbontasokat is keverni tudott volna, esetleg az allam is leesett volna. Netan a Triplehead2go vagy a softTH meg azt is tudja? En ezeket nemprobaltam, de ott se szamitanák olyasmire, szerintem az mar tul igenyes dolog. De nekunk az egyforma felbontas tokeletessen megfelel ahogy irod te is. Csak erdekessegbol ha problatad amazokat akkor ird meg hogy azok tudjak-e keverni a felbontasokat.
    Ami meg a tobbit (2,3,4) illeti olyanokrol nem is almodtam, ami azt illetei mar kedzek kevesbe igenyes lenni, jobban a foldon jarni - tapasztalatok alapjan az utobbi evekben, es nemvarok el semmi kulonleges dolgokat az uj cuccoktol. Esetleg majd a 4-5ik edition/releaseba majd lassan-lassan sorra kerul, hogy a marketingnak is legyen mit reklamozni addig aprodonkint ujabb dolgokat, nemdobhatnak mindent egyszerre piacra, kell hagyni valamit rezervaba is.
    De ugy erdekelne, gondolom mast is, hogy mi az a "force resolution" meg "force FOV" azon kivul hogy a force=eröltetni, hogy ertelmet adjon. Nemtom mit kepzeljek el az alatt, hogy mi is lenne az a funkcio Nemegeszen tudom elkebzelni hogy raeroltetsz egy 1680x1050 felbontasu monitorra 1920x1080-at, hacsak nem fog egy lathato ablak csuszkalni azon felbontason belul, es a felbontas kilogni a kepbol. Te mit ertesz azok a force alatt?