Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
rbal #4871 Hát nem tudom, én egyenlőre ezteten nem gondolkodok, monitor sincs több meg vid kari sincs több, gondolom a PC-t meg atomerőműre is kéne cserélni. Amúgy jó dolog, az biztos! :)
Tika nem is mindben van kijelző a motechoz! Az csak a drivernek ad visszajelzést az alap dolgokról. Ahhoz kapcsolók vannak, amik már a laptoppal előre be vannak állítva. Szakasz előtt a versenyző már nem sokmindent tud állítani, csak bekapcsolja a versenyautomatikát, azt az minden mást megold. Persze egy versenyautóban van másik valag gomb, pl. 2. AC pumpa, ilyen lámpa-olyan lámpa ilyen differenciál-olyan diff. szal azért van mit kapcsolgatni. Ha érdekel megkeresem neked azt a videót amikor egy verseny előtt a próbán egy Corolla WRC-ben a leendő ügyfélnek elmagyarázzák melyik kapcsoló mi, felére azt monda azzal ne foglalkozzon, az elektronikára meg azt mondja ők sem tudnak mindent róla. Ja és ez Magyar WRC (volt eladták már). Addig is kép amiben engem vittek a teszten:
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]