Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• Tika
    Ja persze, persze emlekszem Igy mar vilagos legalabbis remelem magamnak
    Itt voltam, emlekszem amikor ezeket vitattatok meg teszteltetek, talan meg valami RBR videot is tettel fel. Mondom figyelmessen olvasom a forumot Es ezeket a progikot ismerem is. Mikor elkeztem a szimut tervezni es hajszolni infokat hozza, akkor mindent amire rafutottam akar veletlenul is, mindent fere tettem, hogy majd mindenre rakerul a sor egyszer. Nem kimondottan mindet, de a TaKaTec es a Sim-Tools az ismeros, a TaKaTec-et fere is tettem hogy majd fogom tesztelni, csak meg nemjutottam hozza. Csak nemvoltam tisztaba az oszefuggesel a kettokozott a MOTEC meg ezek a progik. Mert ugy real fenykepeken lattam a MOTEC kifejezeseket, es a szimukba nem. De azt nemertem hogy olyan WRC vagy rallye autoba vannak a MOTEC gombok es kapcsolok, de nalmatok kijelzot. Akkor holl lat olyasmit az autoba mint itt rajzol a SimTools? Vagy elneztem volna.? Mengnezem ujbol a kepeket ha hazamegyek. De azert enyit realba se mutat ki szerintem a gumi homersegletet realba se irja ki, arra nincsenek szenzorok.
    No meg ami az ilyen external cuccokat illeti, logikus is hogy a vegere hagytam, mert talan nem is lesz belole semmi nekem, vagy csak esetleg ha nagyon unatkozni fogok (ami meg nemvolt ) csak olyan design cuccnak. Mert arra jottem ra hogy az original Frex SimConMETER is ami hasonlo adatokat irkal ki (gumikon kivul) nagyon szep, popec, kiraly, foleg sotetbe ahogy villog, pislog, vilagit, szinessen. Csak az van hogy en verseny kozbe meg a terkepre is alig tudok ra pillantani a kepernyo sarkaba, nem meg a kepernyon kivul. Egyszeruen eleg 1 masodperc toredeke hogy ranezek a kormanyra vagy tachometerre, es mar kesz is, a vege vagy mantinel vagy valami baleset. Nekem ez is sokkal nehezebb szimuba mint igaziba. Igaziba a fovaros kozepen a legnagyobb keresztezodeseken teli autokkal tobbet tegingelhetek baleset nelkul, mint szimuba a versenypalyan szinte egyenes uton autok nelkul. Realba csak a sebesseg kedvezobb (nemmegyek 150-250-nel), minden mas zsufoltabb, de nemeleg, akkor is a szimuba veszelyesseb nekem. En mar nemtom, talan igaziba a perszpektiv latas lehet a nagy elony... Szoval mivel nekem eleg nehez a szimut vezetni, nemtegingelhetek fere, akkor rajottem hogy felesleges is lenne nekem olyan EX kijelzo. Amugy meg a LFSbe minden ott van a kepernyon kenyelmessen meg plusz a F9-F12 meg a gumihomersegletek is. Nekem meg kell eloszor szoknom a szimut vezetni, mert az a igazsag hogy rettenetes keves idom van szimuzni, foleg most ahogy a cockpiton dolgozok, most kimondottan hetente 1 nap 3 orat max. De ha nincs mas dolgom akkor is a munkabejarasom miatt csak hetente 3-4 nap van amikor tudnak valami idot max par orat szimuzni, de az utoljara marciusba volt. De remelem ha kesz lesz a Frex akkor tobbet fogok.
    Koszi szepen a MOTEC descriptions-t igy mar legalabb mar tudom mi az a szimbe.
    Pointer baratunk is szep oszefoglalot csinalt az EX progikrol, koszi neked is
    Meg csak esetleg anyit hogy ezeknek a progiknak kellenek valami gombok is a dashboardra? Vagy ezen nincs mit nyomogatni mar azt a TouchBuddyt kiveve.?