Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• Tika
    Latom terveid vannak boven, majd meglatjuk mit hoz a sors, hogy sikerul vegrevinni a terveket Amugy az a kupakos kapcsolo bevalt? Mukodik rendessen? Mert nekem most fere van teve kb 1 hetre, meg szerzek valami menetvagot (szombaton kellet volna lenni, el is hozta az unokatesom, de nemlett belole semmi...hoszuuu) akkor a heten jon a masodik menet, ha sikerul megszereznem akkor befejezem oszt meglatjuk hogy fog mukodni.
    Az a szerelos-versenyzos video az szep - olyat se lattam meg versenykozbe
    Arrol a MOTECrol meg jo lenne 1-2 tudnivalot emliteni, mert errol en nemtudtam semmit, csak en is most figyeltem fel ra a dashboard kepeken hogy neha vannak ott valami MOTEC kapcsolok. Aztan beledobtam a keresobe, abbol meg az jott ki hogy az valami computer egyseg az autoba. Az ECU egysegrol tudok, azt mar tanulmanyoztam mikor a Frexet rendeltem, mert ECU compatibilis tachometer kell neki, de a MOTEC-rol csak anyit tudok hogy szinten valami iranyito egyseg, vannak kulombozo tipusok. Ha valaki tud olyan konkretabb tudnivalot, vagy rovid leirast, akkor irja meg. Mert mikor a dashboardot terveztem akkor talaltam fenykepeken MOTEC kapcsolokat, aztan gondolkoztam hogy edremes-e azzal tervezni a dasboardot.