Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
rbal #4855 Hát én ahogy néztem átlag 32cm-35cm es kormányok vannak a versenyautókban! A rallyiban ott 35 cm mind! Formula autókban vannak a 27-30cm esek, mert ugye ott nem férne el nagyobb. Nem tudom régen hogy volt mekkora kormányok voltak igazából, de az biztos hogy utcaiba a sportkormány az kissebb volt mint az eredeti. De akkor milyen autók voltak? Skoda, wartburg, lada, stb..... vagy 40cm-es kormánnyal!!!!! Na azokhoz képest a 35 is kicsike! A mostani autókban jópár éve "sportnagyságú" kormányokat tesznek, szal ott már nem nagy a különbség. Amúgy amivel járok céges autó nap mint nap az 37cm-es kormányos kisteher, szal én ahhoz vagyok szokva. Az átalakító valamilyen Pe müanyag nem tudom a pontos nevét, és a füleket nem érem el a kormányról. Gondolkodok is rajta, hogy kell a az nekem? Föl szeretném valamilyen szinten gombozni ezt a kormányt, és gondolkodtam, hogy a füleket lehagynám, a gombok mehetnének másra, normális szeki váltót meg csinálnék a kézi mellé. Tervem az van fejben egy csomó, de még nem tudom mi hogy lesz, de ezt neked sztem nem kell megindokolni miért, te ugyanígy voltál a Frex építéseddel! :) Igazából azon kell elgondolkodnom, hogy mivel én RBR-ben utaztam, és azért incselkedek a gondolattal, hogy vissza kéne térni, legalábbis valamennyire, hogy hogyan tudom beosztani a jobb kezemet, úgy hogy gyors is legyek! Aszfalt visszafordítóban ugyanis jól jött a pillangó, mert jobbal kézi, bal visszaváltás közben, amit szekivel nem lehet megoldani. Feelingre jobb a szeki, csak lehet hogy lassabb, bár ki kellene tesztelni, hogy lassabb e vagy elég csak vezetési stílust váltani, és minden ok. De egyenlőre vezetni nincs időm képeket nézek öteletszerzéshez, csipogtatom a kijelzőt, átalakítót fabrikálok, meg agyalok mit-hogyan... :) Az átalakítót azt csinálok újat, de a lényege az sztem nem változik, csak picit pontosabbra fúrom, meg szélesebbre vágom hogy esetleg elférjen rajta egy szerelhető usb csati aminek a madzagja ugye forog a G25-ben, viszont le tudjam kormányostól szedni a házról, mert ugye tenni szeretnék rá gombokat, nem sokat csak max 8-at, mert annyit bír a joy amin most is voltak. Az elektronikáját fel kéne szerelni a kormányra, mert nem nagy valahogy el kéne rejteni. Aztán menne mellé a 7"moncsi a MOTEC kijelzéssel............ Ja hogy van egy XRDisplay egy valag kijelzővel, ledel, 32 gombal, miért nem azt teszem fel? Azzal más tervem van, annak már tervezési stádiumban van a tartója, igaz én photoshopal tervezem, mert a autocadot nem tudom kezelni, de a shopal is lehet méretarányosan rajzolgatni. De még gyakorlatilag ehhez a kijelzőn, meg a kupakos kapcsolón kívül nem csináltam semmit, minden tervben, meg próba, meg teszt alatt van, szal mikor lesz ezekből valami azt nem tudom, de kupi az asztalomon, már nagyon nagy van, meg lesz is! :)