Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Biztos mas ahogy mondod, szimut nekem meg nem volt lehetosegem ilyet probalni, de realba en 30 cm-es kormanyhoz vagyok hozzaszokva (meg 1080 fokhoz
), de multkor mentem egy WV-el aminek 37cm-es volt (direkt lemertem) (de nem furgon, rendes szemely kocsi bevasarlo auto mint Pointer monta) mert anyira nempaszolt a kezembe, olyan erzes volt mintha kamion kormanyt fogtam volna. Csak azert, hogy a 35cm az mar nem sok ehez, mar mint neked a szimuba? Mar azis eleg nagy. Oszinten, en mikor 1 esetbe vezettem azt a 37cm-et akkor az nempaszolt a kezembe, es sokal kenyelmesseb a 30cm elotte is, meg utanna is mikor vezettem. Nekem a 30cm nagyon bejon, a 37 mar tul nagy volt, olyan furcsa erzes, persze lehet, csak szokas dolga, de ott nemigazan talaltam a kezeim helyet, a 30cm meg olyan jo megszokott az egesz. Persze a G25 meg ennel is kisseb 28cm ha jol emlekszem, de azt kevesbe erzekelem a 30-hoz kepes mint a 37-et a 30-hoz kepes - valojaba ez matematikailag is ugy jon ki a kulombseg hogy a 28 sokkal kozelebb a 30-hoz. De neked nagyon bejott, mert nagyon kidicserted 
Amugy azt az atalakito karikat mibol faragtad, gondolom valami muanyag lap. Es a paddlekkal hogy all a dolog, elered kenyelmessen az ujjaiddal a nagy kormanyrol?