Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• Tika
    Hat hallod en nemajanlanam 1:1-be kopirozni egy eredeti cockpitot, ha csak nemvagy egy ici-pici kis emberke
    Rengeteg cockpit reviewet megneztem mar, es nagyon szorosra csinaljak mindet, alig fer bele az ember, vagy alapossan osze van benne nyomodva, meg gornyedve. En rendeltem original Frexet, azt tudtam hogy boviteni fogom, de a nagyitast nemterveztem egyertelmuen. Viszont az is eleg szoros volt nekem az original. Belefertem ha mindent maximumra szethuztam, de nemvolt olyan kenyelmes es nemvolt anyi mozgas terem mint egy igazi autoba ha beleulok es hatra tolom az ullest. Foleg a tergyeimnek kellet tobb hely, neverjem be fojton a kormany aljaba, foleg heel-and-toe technikanal (amit persze meg csak tanulok). Kulomben en eleg hoszu darab vagyok, tobnyire ha mas ul utannam az autoba akkor meneri el a pedalokat Szoval en szelesitettem es magasitottam a cockpitot, meg hoszabitani is jo lett volna, de igy is alig gyomoszoltem be a szobaba, de azert most kenyelmessen elferek benne, a lenyeg hogy nemgornyedek benne. Es a tobbi cockpit is eleg szorosnak nez ki a reviewekbe. Eredetileg mikor hazikeszitesut akartam, akkor en ugy terveztem hogy beleultem az autoullesbe a szoba kozepen amit alapakoltam valami magasitokkal, a pedalokat szinten, a kormany az asztalmagassagaba a shiftert is elhelyeztem, leultem kenyelmessen az ullesbe, labak a pedalra, kez a shifterre, es ilyen kenyelmes pozicioba lemertem minden tavolsagot ami kell, es azszerint terveztem a cockpitot. De a vegen Frex lett mert gond volt beszerezni anyagot, meg muhelyet ahol megcsinaltak volna, aztan meguntam a hajszat korulotte, oszt rendeltem originalt. En mentom mekkora emberke vagy te, de csak figyelmeztetni akartalak arra hogy az original cockpitok eleg szorosra vannak trvezve, ha szethuzod a maximumra meg akkorse a legjobb.