Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
rbal #4849 Húúúúúúúúúúú banyeg így hirtelen:[IMG] [/IMG]
[IMG][/IMG]
Gyerekek kiba jó ez ilyen kormánnyal! Teljesen más érzés az FFB től kezdve minden! Nagyon kézre áll, és a visszafordítókban is úgy meg lehet tekerni mint állat! A G25 eredetit sosem lehetett így hirtelen egyik kézből pakolva a másikba tekerni, az nagyon picike volt ehhez! Igaz ebben a formában picit kotyogott, de jó volt! Úgy voltam mint Petter Solberg mikor az egyik rallyfutamon lelazult a kormánya szakasz közben a navigátor meg menet közben 180környékén huzigálta neki a kulccsal. Próbáltam 740'-al RBR-ben és ott is feelinges volt, igaz a dashboard nem volt kitéve, úgyhogy azt sem tudtam milyen fokozatban vagyok, meg szeki váltóval kézi nélkül toltam neki. Setup nélül murván is meg aszfalton is, utóbbin kézi nélkül mandínereztem minden korlátnál a visszafordítókban, de most nem az idő volt a lényeg. Race, meg rfactorban is próbáltam és ott is nagyon szuper volt! Monza sikan nagyon faja volt a féktáv után, a lesmokban meg driftesen segge ki a Seatnak, amennyire lehet egy elsőkerekesnek, és nagyon jól lehetett tartani a csúszást. Ennyit számít az erőkar, meg az átmérő miatti kormányút a kisebbhez képest. Egyszóval így elsőre nagyon tetszik!!!
Drága??? Ahogy Pointer írta, azok az árak mennek! Szimulátorba, meg feleslegesnek tartom azért az igazi MOMO-t, Sparcot, OMP-t, stb.. Bár lehet hogy kényelmesebbek, sokkal jobb minőségben, könnyebb, de min40e pénzt azért erre nincs értelme talán. Amúgy ezt a típust is van ahol 18e-ért árulják. Sok tuningboltot néztem hol a legolcsóbb az ilyen kaliberű kormány, de ez volt a legolcsóbb. Ennél olcsóbbak talán a 32cm-es NFS-re való divat tuningkormányok, carbonminta berakással, de én versenyautó kormányt kerestem, a feeling miatt.
Az 5.1 meg tényleg jó, nekem is tetszik! :)