Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Persze azt tudom hogy a versenyautok kevesebbet forognak, hisz az ugy van LFS-be is, csak ott a bevasarlo autok is csak 720-szat forognak a parameterek szerint.
Hogy milyen igazi autoval mentem? Hat nemtom te hogy vagy vele, en meg 2liter es kb 80kW-nal erossebb autot nemvolt lehetosegem vezetni, versenyautoban maximum csak ultem de nem vezettem, meg a motorja se ment. Ezert marad a UF1, XFG, XRG, FXO, esetleg meg RB4 meg XRT, amikkel nagyon hasonlo dolgokat tudok megcsinalni LFSbe is es igaziba is. Persze a leggyakoribb a XFG leszedve olyan 50-60kWtra, ami nagyabol megfelel egy Skoda Fabianak, amirol meg is gyozottem LFS vs Igazi. Es ezekkel szeretek a legjobban jarni is LFSbe amiket fent felsoroltam, mert a versenyatokategoriaval (GTR, Formula) nemigazan megy a dolog. A felsoroltakbol lehet kihozni nagyon jol hasonlo "bevasarlo" autot amivel mentem igaziba is, es tesztelni tudom a tapasztalatokat LFS vs Igazi es forditva
Most rajtad a sor: Te aruld el hogy milyen olyan igazi autoval mentel mar ami iRacing-ba van? Turelmetlenul varom a valaszt
De azert nezd majd meg a LFSbe azt a kormany fokot neked alitsa-e automatikussan. Koszi.