Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
rbal #4813 Ez így igaz! Ki kell próbálni, és ha elsőre nem is tetszik, vagy nem lett az ember gyorsabb akkor is érdemes erre átszokni. Sokkal stabilabb már a féktávokon is! Én rfactorban egyből észrevettem, hogy nem satulom be a kanyar felöli kereket, meg nem melegitem túl az első kereket, nem tolja az orrát az autó(nem allulkormányzott)és szinte ugyanakkora kormányfordítással is ugyanúgy veszi a kanyart mint előtte, csak azért gyorsabban be lehet menni a kanyarba. Persze ezt most nem a lassú visszafordítóra értem, hanem a 3-4-5 fokozatban vehető gyorsabb kanyarokra. És RBR-ben is boldogultam, vele, egyedül tényleg a visszafordítós részeknél kellett tekerni, de ha megszokta az ember, és fék-gáz-kézivel még fordít a kasztnin simán megoldható a dolog. Igaz nem próbáltam rekorddöntögetéssel, csak így próbálgattam én a 740'-ot. A 900' soknak tűnt, azzal nem próbálgattam. Ja és persze van az az a kormány állítás a játékokban hogy hány % ig segítse a sebesség függvényében a kormányzást azt persze 0-ra állítani, hogy minden a te kezedbe legyen! Próbáld ki mulli86!