Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Ebben teljessen igazad van! Egyet ertek 
Bar csak lenne ra eleg helyem hogy projektorral tudnak hova vetiteni. En is igy akartam megcsinalni, nagyon tetszik, de ebben a szobaban nemlesz belole semmi, esetleg ha total mindent kidobnak, es csak a szimu maradna itt. Mar most is az oszes CD doboz ki van dobva kb300-400 CDvel, mert most nemfer el a szimuval a szobaba. De egyenlore nem is nagyon sajnallom, mert a Frexem mar lassan 4000 Euroba van (ha nemleptem mar tul), es a projektor az is lenne minimum 1000 Euro vagy tobb.
En munkaba probaltam a LFS-t projekteren, jo minoseguek es dragak vannak (most nemtom fejbol a tipust), es erdekes vegeredmeny lett hogy a 1NSANEt szuper volt vele jatszani, de a LFS eleg csunya volt rajta, legalabbis nekem nemtetszett, vagy irrealis mesze kellet tole lenni hogy nelasd a pixeleket. Az 1NASNE mar 9 eves jatek, es a reszletek eleg mesze vannak a LFS-tol. A LFS meg total eles magasfelbontasu jol kidolgozott program, ami 1920x1200-on mar szuperul nez ki, de az 1NSANEt nem is erdemes 1024x768 vagy 1280x1024 fole tenni, mert ott mar nemlatni kulomseget, jobb reszleteket, igy szinte nincs kulombseg az olyan nagy felbontas es a 1024x768 kozott. A LFS meg pont hogy nagyon pixeles es kockas volt ha 1024x768-on futtatam (talan birta meg 1280x1024-en, de ebbe mar nemvagyok eleg biztos, mar regen probaltam) Szoval olyan nagy felbontasu projektorok meg nincsenek, a legnagyobb amit talaltam az 1600x1200 volt es az mar megfizethetetlen aron. Arrol nem is beszelve hogy a projektor 4:3, ugyhogy eleg gond ha 16:10-et akarsz vetiteni. Lehethogy lehet kapni 16:10-et is de abba nem vagyok biztos, akkor mikor kerestem regebben nemvolt.
Ugyhogy nekem marad jo befutott Samsung SyncMaster 215TW 1650x1080-on.
Ez tetszik, ha lenne enyi helyem akkor igy csinalnam meg.