Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Hat akkor marha jo neked
mert en 3 potit talalnak ithon (rengeteg elekronikai cuccaim maradtak, amikor meg azzal foglalkoztam), meg persze van rengeteg sok kacat (vasak, csavarok, meg mindenfele dolgok) amiket vastagon hordtam haza, meg mikor olyannal dolgoztam, vagy szedtunk szet valami berendezest, azzal hogy majd egyszer jo lesz valamire (ugye ismeros a gondolat)
. Persze ezeknek a felet ott kellet hagynom az udvaron mikor koltoztem a lakasomba, mert itt nevolt hova rakni (semmi muhely, sopa, garazs, vagy hasonlo). Aztan tobnyire ugy is az a eredmeny hogy van minden csak pont az nincs ami kellene
De neha-neha total ritkan megesik hogy megis talalok valami hasznalhatot. El se hiszem hogy ami kuprexid lemezeket (uresset, rezfelulet nelkul) hazahortam kb 1984-be mind kisgyerek, hogy azokat most mikor fel napom ra ment a keresesre a forgo kapcsolohoz amit csinalni akarok (amit rbal linkelt), szoval azok most pont joljottek, ha jol szamolom kb 25 ev takargatas utan, mivel lapos es keves helyet foglal akkor nemdobtam ki 
De a kapcsolo ugyse mukodik, mert egyetlen par fordulatos menet hianyzik nekem onnan, menetvagom meg nincs. Egy menet miatt meg nemeri meg venni komplet menetvagot, az jo draga menet lenne, majd szerzek valahol kolcson.
Szoval marha jo neked hogy ki se kell tenned a labad, mindent osze tutdsz szedni othon a kacatok kozott. En tobnyire fel napot keresek, felforgatok mindent, de azt ami kell nagyon ritkan talallok, a vegen ugy is vennem kell, csak az meg marha nehez mert olyan nemmindennapi cuccokat nekapok sehol.