Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Igen ezt ismerem, olvastam en is a cikket
, ugy van ahogy irod. Kar hogy a programok nemmenek el 1080ig, LFS-be is csak 720 az utcai autok, meg a regi kicsi Mini is, sajnos. Sajna a tobbi szimbe meg kevesebb is, legalabb is ami a kepernyon a grafikai cockpiton forog. En csak azt akartam emliteni, hogy a magam oldalarol mindent ugy akarnak hogy a legvalosagossabb legyen, vagy legalabbis minnel kozelebb a valosaghoz. Persze tudom hogy az jobban neheziti az ember dolgat a szimes vezetesbe, de en akkor is inkabb a valosaghubbet valasztom ha meg roszabb is vele a koridom, nekem az a legfontossab hogy minnel kozelebb legyen a valosaghoz, annal jobb elmenyt kapok visza vezetes kozbe. En a LFSbe is mindig utanna allitom a G25 kormanyt hogy pontossan anyit forogjon 1:1-be ahogy a grafikus cockpitbe ill. az auto parametereibe. Meg a cipot is azert hasznalom vezetes kozbe, mert igazi autot se vezetek mezitlab.
Szoval amit irsz a programok oldalarol az ugyvan, csak kar hogy ilyen komoly szimukba nemalithato ra ugy ahogy realba van.
Apropo Pointer, reggeben emlitetted hogy valaki ir valami cikket a szimekrol, vagy LFS-rol, ahol kerted hogy bele-e tehetitek az a A4-es kepet amit csinaltam, ahol az oszes LFS auto rajta van, plusz a kormanyfordulatok, sebvatok, meg stb... Ha megvan a cikk, linkeld be, szivessen elolvasnam, erdekelnek az ilyesmik.