Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• tomi555
    Hát igen terveim vannak és elég maximalista vagyok ilyenekben, csak attól félek hogy a megvalósítás nem lesz olyan mint szeretném egyrész anyagi okok miatt másrészt meg azért egy ilyennek kéne hely rendesen. De mostmég úgyis csak tervezési fázis van, mint már említettem jövő nyárnál előbb ebből úgyse lesz semmi. Azt viszont elárulom hogy egy ilyen asztali próbán nagyon töröm a fejem, csak nem tudom hogy lesz-e rá időm, a suliban kitaláltam magamnak egy elég szép kis projectet (3tengelyes CNC-szerű vezérlőelektronika grafikus LCDvel, touchscree,n usb, wifi, minden ami kell:D) úgyhogy most az a legfontosabb, de ha azzal jól haladok és mellete lesz kedvem ilyenekhez akkor összefogom rakni.