Szimulátor Cockpit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

belisz
Köszönöm,nagyon hasznos cikk volt. Tehát akkor a DFGT az szerinted/szerintetek is jó vétel lenne?

MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240

pointer4
Ajánlanám ezt átolvasni, mielõtt veszel valami balgaságot 😄 (pl,ForceEX)
solo
Hülyeség..5.04 es driver teljesen jó hozzá.Már a kis csavaró is müxik.

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

belisz
A DFGT-t én is néztem,de azt olvastam,hogy csak PS2/PS3 kompatibilis....Vagy ez hülyeség?

MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240

cselt
Tudom nagyon jó kormány, nekem is volt ilyenem, forceos is meg sima is. De sajnos eljárt felette az idõ, drivert se nagyon csinálnak hozzá amit nem is értek. De igazából a DFGT sztem már mindenben jobb nála. Fejlõdik a technika.
belisz
Értem..köszi szépen! De a Sidewindert nagyon sajnálom...😞

cselt
Sidewindert sztem újon már nem kapsz sehol, inkább vegyél egy Logitechet és akkor nem lesznek gondjaid egy ideig.
belisz
Tudom,hogy nagyon jó kormány,szerettem is,csak kezd meghalni és Én nem találok új Sidewindert! Lehet még kapni ezt újonnan?

cselt
DFGT a te kormányod sztem. 25-27 ezer Ft környékén lehet kapni és nagyon jó. Jobb mint az EX vagy a Momo.
belisz
6 év kemény használat mellett nem is csodálnám....Esetleg olyan 25ezer körül tudtok valami faxa kormányt ajánlani?....Néztem ezt

Meg ezt.
A Momo egy kicsit gagyinak tûnik...vagy nem az?

pointer4
Igen, a képeken amit rbal linkelt, látszik is az optikai jeladó tárcsája. Tehát a holjáték lehet az ffb-ben van és nem az érzékelõben. Mivel fogaskerekes, ezért lehet a motor öregedett meg.
cselt
Lehet, hogy hülyeséget mondok, de én úgy emlékszem, hogy a MS kormányokban optikailag volt megoldva a kormány elfordulásának érzékelése, amin nem hiszem, hogy sokat segít a kontakt spray. De lehet, hogy nem így van.
belisz
Koszi szepen! Mostmar legalabb tudom,hogy a belseje hogy nez ki. Esetleg ha valaki nekem bejelolne a kepen,hogy mit kenjek meg akkor talan nekiallok. 😊

Tika
Nagyon koszi a tippet, en is pont valami ilyesmire gondoltam elkebzelesbe. De sajna elkepzelni mindent olyan konyu, de sajnos fingom sincs rola hogy hol kezdjem az erdeklodest. Hogy hol lehetne kaphato, meg hogy hol tudjak kifaragni. 2 honapja mikor a cockpitot keztem tervezni akkor keztem erdeklodni a ALU/VAS profilok utan, meg mindenfele plehek utan, hisz anyi a szines fem uzlet nalunk hogy a fele is sok, de sajnos azt amit en akartam nemvolt sehol, csak a nagy reklamok hogy szines femek meg profilok meg plehek, de bemesz oszt a nagy semmi. De koszi a linket is, legalab tudom merre induljak el, ez kezdetre remelem sokat segit. De ha meg valaki tud valami jo tippet akkor johet. koszi.

Game Controller: Frex GP Motion cockpit with analog Handbrake + Logitech G25 900° with Shifter and Clutch and LoadCell Brake + TrackIR 4 + Dashboard + Outgauge/Tachometer

Én találtam 1 ilyent, bár nem olyan részletes, de látszik a bele:
http://www.cweom.de/sim/ffwheels.html
belisz
Egyébként gyárilag semmi holtjátéka nem volt,mostmár egyre rosszabb....

belisz
Hát...
Poti alatt gondolom a potmétert érted. Az az igazság,hogy Én ebbe nem nagyon szeretnék beleturkálni,csak akkor ha tutira úgy van,mint ahogy azt valaki nekem elmondja,vagy az adott leírásban van. Félek,hogyha szétszedem,akkor még rosszabb lesz,vagy esetleg nem tudom összerakni.

pointer4
Az, hogy van-e benne por, semmit se befolyásol a nyekergésen, ropogáson, az egy olyan konstrukció.
Ha régen nem volt holtjátéka középen, akkor esetleg a potit kéne kontakt sprayban megáztatnod. Lehet az segít. Próbáld meg, valmai komolyabb csavarhúzóval esetleg.
Szétszerelési vagy javítási útmutatót nem leltem, bár csak pár percet kerestem.
Ilyenre gondolok a legfelsõ sorban jobb oldalt a képen látszik. Na ilyent kéne sztem keresned.
http://www.pu-elastomer.hu/main.php?main=termek
belisz
Sziasztok!

lehet,hogy egy kicsit OFF lesz,de végülis valamilyen szinten ide is tartozik.
Van egy 6 éves Microsoft Sidewinder kormányom. Nagyon szeretem,most is használom,csak lenne két problémám. Az 1.:
-Eléggé holtjátékos szegénykém. Mivel nagyon ehhez nem értek,így inkább nem szedtem szét. Valaki aki ért az ilyenekhez,az tudna nekem segíteni? Esetleg valami leírást adni hozzá?
A 2.:
-A pedál amikor lenyomom nagyon recseg-ropog,nyikorog. Próbáltam szétszedni,de 1 csavar az istenért sem akar kijönni. Mivel 6 éve nem lett portalanítva (legalábbis belülrõl),így gyanítom,hogy tele van porral. Ezt valahogy máshogy is megtudom oldani kívülrõl,vagy mindenféleképpen szedjem szét?

Lehet a kapni tömör mûanyag hengereket, amikbõl esztergályosok, vagy CNC-sek szoktak görgõket, csigákat, meg mitom én miket csinálni. Az anyagát nem tudom, pontosan mi (talán Polietilén) de az biztos hogy mûanyag, tömör, és kb 1m-es henger, többféle átmérõben. Ezt ahol én lakom ott színesfém kereskedésben kapni, és ott méretre vágják, és kg-ra árulják. Sõt ott rendelni is lehet ha megmondod milyen anyagösszetétel legyen, meg mekkora átmérõ, stb. egyszer láttam valami piros színû ilyesmit, és arra azt mondták ezt rendelték, rallysok, mert ebbõl csinálják a szilenteket, mert erõsebb, jobb, olcsóbb mint az eredeti sporttípus a boltban. Szal érdemes keresgélni hol tudsz beszerezni, ilyent, mert alakítani a fehér mûanyagot nagyon könnyû, 1 fúróval, meg reszelõvel akár szobrot is csinálhatsz, a G25-re meg tuti ki lehet alakítani a hosszabítást.
Tika
Enyire en is szet szettem, meg mertem is mereteket, de oltari bonyolult cuccot kellene oda csinaltatnom. Idealis lenne kionteni, mint ahogy az original is van, no de az nemgyarilag nemkivitelezheto. Eloszor en is aluminium csobe gondolkoztam, aztam meg muanyag, de nehezen megvalosithato az egesz. Nemtom hogy oldom meg, de nagyon kellene. Vagy esetleg valami kemeny fabol CNC-vel, no de ahogy mondjak, a CNC mereg draga. Muszaj valahogy megoldanom.

Game Controller: Frex GP Motion cockpit with analog Handbrake + Logitech G25 900° with Shifter and Clutch and LoadCell Brake + TrackIR 4 + Dashboard + Outgauge/Tachometer

Tika
Ezt hallotam en is hogy a CNC munkaert lehetetlen oszegeket kernek.

solo
WTF?! CNC? Az neméppen az oco kategória: D
Van aki irdatlan pofátlan menyniséget kér el egy kissebb darabért:|

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

pointer4
Hát ugye egyszerû, szerzel egy nagy alumímium tömböt, és cnc vel, meg esztergagéppel kifaragod 😛
Ezt a három furatot kell létrehoznod 10 cm-el odébb, a karima pont ilyen legyen, mert ettõl nem fittyed le a pillangóváltó, erre támaszkodik. Közben még azt is megkell oldanod, hogy a csonkra is felcsavarozható legyen. 😄
Meg még a kábelt is meghosszabbítani.
Tika
Gyerekek, ki tudna segiteni egy Logitech G25 tuningba. Megakarom hoszabitani a kormany tengot olyan 9-10 centimeterrel, hogy beszerelhessek normal iranyjelzo es reflektor kapcsolokat a kormany kerek+paddle es kormany haz/doboz koze. Szet lehet szedni, a kormanyt levenni (6 csavar), asztan alatta van meg a paddle tarto, es csak utanna a kormany tengo. Nos a ketto utolso koze kellene 10cm hoszabito.

Tika
De mondjuk akkor is rohattul erdekelne hogy a fenebe erositik oda akkora (vagy akarmilyen kisseb) csavarokkal az ulles hatuljara azokat a vasakot? Hisz elorol szivacs, karpit, anyag van oszevarva. Azala nemlehet bejutni annekul hogy szet ne nyirkald. Akkor hogy csavarozzak oda? Azt tudni akarom.

Tika
Meghogy en kezdem megfertozni ;-)
Inkabb ok fertoztek meg engem, mert eredetileg nemterveztem odafogatos verziot, mert nincs profi verseny ullesem, nemakarnak ra kolteni, ha mar 30 Euroert vettem egy Ford Escord ullest mindefele allithatot (elore-hatra, le-fel, donteni, csusztatni), szoval ezt akartam odarakni hatso fixeles nelkul, hogy megmaradjon az alithatosag. De sajnos minnel tobbet erdeklottem a dolog utan Frex-feele es hasonlo cockpitok utan, mindenhol szinte oda volt erositve az ulles hatulja, a CXC-t nem is emlitve. Hat ettol elegge meghokkentem, es beakattam, mert nemszamitottam ezel a fixelesel. Hat most mi legyen? Oszinten mondva nagyon orulnek neki ha mukodne felso/hatso fixeles nelkul. Nemtom mi lesz, mert a Frex se javasolja fixeles nelkul. Hat majd meglatjuk ha keszulni fog.

pointer4
Látom már kezded megfertõzni az emberket ezzel az odafogatási problémáddal 😛

pointer4
Uupsz, nekem már 2 éves, és 14 giga az rF könyvtáram 😄
pointer4
A magasított sort én se értem, de mind1is 😄
Az iRacing-et mindenféle képpen elõ kell fizetni, és még ráadásul havi díja is van. Annyit se lehet mint LFS-el , krekkelve hamachin.
GTR2 - max hamachi megy vásárlás nélkül.
GTR-EVO csak single play megy eredeti nélkül.
rFactor, megy minden crack-el is.
rF alatt is rém egyszerû kipróbálni valamit. Az rF lényegében egy userdata-val együtt kb 150 megás játék, én ezt a pack-omat szoktam mindig másolgatni, annyiszor, ahányszor kell. Nem szabad 1 rF alá több modot rakni, nekem is mutatták, hogy van ilyen, és elõszeretettem használom azóta is. Mert így nem akad a modok között össze semmi.
Mod tesztelésnél másolok egy ilyet, abba telepítem vagy másolom a modot, ahogy éppen kell, aztán mehet is a vallatás. Ha nem tetszik, már megy is a "kukába", 10 perc alatt ki is derül, hogy jó-e vagy sem.

Amiket viszont rF alatt merek ajánlani: Pagani Zonda, F1 1991, F1 1979, Saleen Mustang, Skoda Octavia, BMW M3 GTR, SIMCo Megane, és még van több is, csak most hirtelen ennyit említek meg.
Tika
bocs, de nemertem miert csinalt olyan nagy helyeket a sorok kozot?!?!

Tika
Egyatalan nem hoszu, azzal soha nincs gondom ha ertelmes a tartalom 😊
Sott nagyon koszi a bovebb leirasokat neked is es Pointernak is 😊
Annak orulok hogy nemcsalottam abban amit azelott mar gondoltam, de meg nemhallotam mas

velemenyeket. Most megerositve. Hat az van hogy minden ermenek 2 fele van, persze nem mindenki pont

ugyanazt a felet szereti. Vagy mashogy kifejezve, valaki sossan, valaki edessen, es valaki meg

forron szereti 😊)
Annak nagyon orulok, hogy a LFS minoseget illetoen (fizika, stb...) egyetertunk, sott abban is

egyetertunk hogy a LFS fejlesztese elegge le van fulladva az utobbi idoben. Erre mondjuk csak azt

tudom mondani, hogy ami gyorsan jon, az gyorsan mullik 😊 Ha holnap utan itt lenne a S3, akkor mi lenne azutan. Szerintem ahogy be van tervezve az jo, biztos jobb mint a NFS eseteben a 117-edik resz, de valojaban semmi uj, csak a nagy reklam a semmirol, illetve fojton ugyan arrol.
Ami a modolast illeti, abban is abszolutt igazatok van, ugyhogy mindenben megegyezunk csak kicsit

masok a nezeteink (mindenki mashogy szereti). No es pont ez az ami miatt en a LFS-t szerettem meg.

Igazat megvalva pont az tetszik benne hogy nem modolhato, es nemturjak szet a buheralok! Sajna mar

igy is talaltam nahany bena modot, de az meg elviselheto, de nemhasznalom. Szerintem a LFS sracok magas minosegi

szinten dolgoznak (persze nagyon lassan, az igaz), de ha mindenki szetbuheralna a LFS-t akkor csak

egy takolmany maradna bellole. Pont azert nemszeretem a buheralhato cuccokat (valamikor en is hive

voltam, de mar kinottem belole). Pont hogy ti is mondjatok, 90% szemet, es az ilyen szemet engem

nagyon ki tud hozni a sodrombol! Egy tuti profi programot beszemetelni, annal roszab nincs. Persze

elismerem hogy van nehany profi akik jo dolgokat csinalnak, de az tu a szenakazalban. Rengeteg

szemetet at kell kotorni hogy talalj egy super cuccot. Es foleg ami az autot es fizikajat illeti.

Hiaba lenne benne akar 100 auto is, ha mind ugyanolyan alvaz es fizika csak mas karoszeria, vagy

nemrealis fizika. Inkabb elviselem a keves kocsit de szuper kivitelezesbe. Szoval a LFS-be nagyon

tetszik az hogy nemturkaljak szerte.
Probaltam a rFactort de sajna default alapalapotban csalottam benne, nekem nem jott be, annak

ellenere hogy milyen szuper csucs videokat es kepeket lattam belole. Aztan persze rajottem hogy azt

agyon kell tapasztani-ragasztani hogy valamit kihozzal belole, alapalapotban nem nagy szam. De a

LFS ugy jo ahogy van alap install, sott nem is install, apszolutt nempiszkall regiszterekbe, es

windows alomanyba, sehova nemnyomul-nempiszkal, kizarolag csak a LFS alomanyba van mindene, sott meg

instalalni se kell, csak egyszeru unzip, ugyhogy szuz tiszta program, imadom az ilyeneket. Ha a

tobbi szimulator is alapalapotban is olyan jo lenne mint a LFS es nemlenne anyira buheralhato

illetve buheralva, akkor lehethogy azok is bejonnenek nekem. Korabban en is ujitas es plugin

manias voltam, de felnottem es rajottem hogy annekul nagyon jol meglehet lenni. A valosagban se

versenyezel 100 autoval, max. egyel! Azt maximum evente csereled ujabb generaciora. A LFS nagyon

jol ki van talalva abban is hogy minden auto tipusbol van benne 1 (nagyabol minden, nem szoszoros

ertelembe). Es ha peldaul nekem anyira hianyzik egy Chevy Camaro, vagy Pontiac Tran AM, vagy

Mustang, akkor tudom hogy ez mind front-engine hatso meghajtasos kocsi, ami boven kivitelezheto XRG

vagy XRT-bol teljesitmeny szerint. Mert nagyon jol szetupolhato a kocsi, ha kell leeresztem a

gumikot is es a lengescsilapitokat is, ha kell akkor off-roadra allitom, es emelem az alvazat puha

gumikra vagy kemeny gumikra, szoval ha anyira akarom, kihozok belole nagyabol barmilyen kocsit,

annekul hogy ki lenne belezve a program. Mivel en szeretem az Off-Roadot is akkor nekem mar csak

par jo kis es nagy terepjaro hianyzik belole, jo tereppel, olyan 1NSANE fele cucc 😊
De persze ezzekkel senkivel sem vitatkozom mert mindenkinek tokeletessen igaza van, csak az izles

mas, ami termeszetes. Koszi hogy megoszthattuk a velemenyeket.
Persze nemkizart hogy idovel majd masba is belekostolok 😊
Amugy hogy vannak a dolgok a regisztracio, fizetes, crack, dolgok a halozati szerver versenyek

korul? Mert a LFS-t muszaj original megvenni ha akarsz online.

Jaja, én is szoktam azzal, az olyan, amelyiknél nincs az, hogy elfér-e vagy sem, mert szinte minden helyzetet lehet vele kezelni. 252-es s3 radical. <#worship>
solo
Én még lustavoltam megvenni azóta mióta megvettem a dfgt-t, szal most race07, abban is sr3-mas radical-lal..Kurvajól irányÍtható...Ill nem azt mondanám, hogy irányÍtható, hanem nagyon jól kezelhetõ.Ez jobb szó rá..Akármikor tudok vele keresztbe menni "fékezés" néven xD De ha meg is csúszik akkor fékgázon tolom el a kanyart és akkor ok:]
Most nem akarok hülyeséget mondani, de asszem def beállÍtással valencia-ban 1.32:5 öt mentem úgyemlékszem.

No, már megint kimaradt:
a boxos hûtéshez megcsináltam a kábelt, megvallattam, és teljesen jó. Melegítettem a kormányt kicsit, úgy, hogy nem ment a venti, és rajta volt a box, mikor meg már melegnek éreztem, ráküldtem a ventiket, kb. 5 perc alatt lehûtötte a burkolatot, így mostmár nyugodtan lehet tekergetni. Igaz nem volt 28 fok szobában, de bizakodó vagyok, mert a kb 25 fokban remekül teljesített.

Ülést meg kicsit elrontottam. <#pardon1>
Sterimóval mostam át, elején nem is volt gond. Utána rámentem szivaccsal meg kárpittisztítóval, és mikor öblítettem ismét sterimóval, húztam egy vékony fehér sávot bele. Na mondom biztos a szer maradt még ott, mégegyszer. Addig nem jöttem rá, hogy mi történt, amíg szépen összefirkáltam az ülést. Ülni ugyanúgy jó benne, de sajnos nem egyenletes most a színe, de ez legyen a legnagyobb baja.
Vagy tudtok esetleg valami kárpit festõ megoldást? Ha nem, akkor is marad ez, mert többet nem is akarok nagyon rákölteni, meg aztán ez számomra nem von le értékébõl, akármilyen "firkálásos", mostmár nem fogok egy konyhaszéken 30 perc után lezsibbadni.
Nordschleifen én GTR Evoval szoktam menni, 320-as catherham-mel manuál váltóval imádom. <#finom>

De múltkor dtm - mel is mentem rajta, azzal is, meg bármi mással is nagy élmény. Szerintem Evo az egyik legjobban kezeli a kormányt.
pointer4
Igaza van az elõttem szólónak.
LFS, az egy jól konfigolható, remek fizikával rendelkezõ, sok lehetõséget lenne még benne. Viszont lassan 1 éve jön alá egy autó, és sajna így könnyû ráunni. Ha 1 éven belül jelenne meg az S3, akkor csak picit lenne a srác lemaradva.
iRacingban legalább olyan jó a fizika, ha nem jobb. A pályák meg a huplik meg egyedülállóan fantasztikusak. És ráadásul most jönnek az Europai pályák, meg verdák feldolgozása. Na, ha azon kész lesz a Nordschliefe, akkor összehugyozom magam végre 😄
GTR2-nek hihetelen hangulata van, rFactorban meg tényleg bármivel mehet az amber, szinte bárhol (hetente jön kb 3 autó, és 4 pálya átlagosan mondjuk, bár ennek a 90%-a szemét, de így is 30x annyi jó marad mint bárhol máshol). Leo Bodnar pluginnal meg sokat fejlõdik az FFB!
pointer4
Egy-két srác írta, hogy a most kapható LCD moncsikon, a VGA kábel elég problémás. Meg ugye maxx 1024*768 felbontást kezel, azt is 60Hz en ? Tehát amiben játszani kell az a 3072*768. Ezt se nagyon szeretik az LCD-k. Bár mintha lenne valami digitális változata is, de valljuk be, *va drága. A konfigolása is állítólag bajos, ráadásul nem minden játékkal lehetett összehozni (ez a baj a forumokkal, lehet a srác volt béna), GTR2-re panaszkodott. Akkor már egy 82cm-es FullHD tv, azt jóvan. Igaz az nem nyúlik be melléd, de majd egy ilyet, ha olcsó lesz 😄
Szívembõl szóltál!😄
Hecker007
Az a legnagyobb baja az LFS-nek hogy nem lehet rendesen modolni, a pályák unalmasak már és nem adnak ki hozzá se egy pályát se egy kocsit, semmit. Modolni nem lehet olyan szinten mint az rFactor vagy a Simbin játékait. Nekem is megvan az LFS, rFactor, GTL, GTR2, Race07, GTR:E, és ezekbõl egyedül az LFS az amit alig játszok már... hiába a jó fizika hogyha nem adnak hozzá semmit sose és nem lehet még csinálni se bele semmit... a többiben sokkal több a lehetõség, rFactorhoz van annyi mod hogy belefullad a nép és akkor ezek még csak a kocsik, van hozzá rengeteg valós és kitalált pálya is ugyanúgy mint a többihez, vannak plug-inok amik javítják az FFB-t hogy valósabb érzést adjon, vannak látványjavító buherátorok stb. De egy idõ után te is rá fogsz unni az LFS-re, én 3 évig drifteltem benne haverokkal meg néha versenyeztünk is, de már kb egy féléve az rFactort használjuk erre a célra, a Simbin cuccok csak azért vannak meg mert azokkal ligázok és sokkal élvezetesebb mint az LFS-es ligák versenyei, mindíg ÚJ PÁLYÁN tudunk versenyezni, OLYAN KOCSIVAL amilyennel akarunk.

Ha kicsit hosszúra sikerült akkor elnézést mindenkitõl, nem akarom szét vágni a topikot csak a véleményemet írtam le a témáról.

Látszik, hogy nem próbáltál még egy igazán jó rFactor modot, vagy az iRacinget... Tedd meg, és választ kapsz a kérdéseidre...

www.smart-bus.hu

Tika
Kis felbontas??? 1920x1200 nemeleg? Meg van plus antialiasing meg stb...
Analógnál kép elcsúszás - ezt nemertem, milyen elcsuszas?
Mondjatok mar el bovebben? koszi 😊

solo
Kis felbontás, analógnál kép elcsúszás, stb...

Tika
Hallod, meg erdekelne az is hogy mi roszat olvastal a 3 monitoros rendszerekrol? Mert en is gondolkoztam ilyesmiben, de meg roszat nemtalaltam rola. Neked nincs 3 monitoros rendszered?

Tika
Aruld mar el legyszi. Akik a LFS helyett a tobbit valasztjak, mert teszik azt? Mi a LFS hatranya a tobbivel szembe? Mi van a tobbibe ami LFS-be nincs?
Ami az en nezetemet illeti sehol netapasztaltam jobb fizikat mint a LFS-be. Sehol nemereztem ugy a kocsi-kerek-gumi-aszfalt kapcsolatot mint a LFS-be. Nekem szemelyessen a tobbi olyan fakereku jarganyoknak tunik. A LFS-be meg nagyon ott van a felpumpalt gumi tobb-kevesebb levegovel, ami azt teszi ami annak kell. A tobbibe azt nemezertem.

solo
3. képen lévõ megoldást nemtudnám megszokni:S

Bizony bepróbáljuk!!!!😄
pointer4
És ráadásul az sem én voltam, haverom használja a kódom amikor épp teszi 😄
iRacing, rFactor, most kicsit GTR2, esetleg bepróbáljuk haverokkal a GTR-E-t.