Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Nyugottan veheted hogy itt is ugyan olyan a hejzet mint nalatok, a keresetek is meg az arak is, csak mas penzbe szamitva, sott az arak meg dragabbak is, mert itt delen mindenki meg van bolondulva hogy Magyarba futkaroz vasarolni.
Kulomben en is olyan 0.5 Euros gombokra gondoltam, sima egyszeru gombok, mert ugy is 40 darab kell, es az 1-2 Euros gomboknal nem lenne kis oszeg. A dragak is ugyanugy elromolhatnak mint az olcsok, foleg a mostani vilagba a mostani minoseg, semmi ertelme draga meg minosegi cuccokra hajtani mint regen. Na itt is elertek az Amerikaiak amit akartak, at jott ide az a szisztema hogy kidobod az egeszet oszt veszel masikat. En inkabb minosegi jo cuccokat szoktam vasarolni ami sok-sok generacion at kibirt, de mar ilyen nincs, sajnos ez a mostani stilus nekem nem felel meg de muszaj belenyugodnom, mert minoseg mar ugy sincsen. A draga is , olcso is egyforman elromlik. Akkor inkabb veszek jol hasznalhato (hogy jo legyen nyomni) de olcso gombokat, ha elromlik akkor meg kicserelem. Olcsobb 10db 0.5 Euros gombot kicserelni mint 10 vagy 8db 2 Eurossat (ha mar 2-vel kevesseb is romolne el a dragabbol).
Amugy mia a Mo? "egyszerűbb mintha Mo-ból szeretnél vásárolni" - ezt most tenyleg nemtom mi az a Mo?