Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Az a 2 gomb az nincs tul mesze neked a kormanytol? En most ahogy a dashboardot tervezem, igyekszek hogy minden minnel jobban keznel legyen, persze itt is vannak fennakadasok, meg nem lesz minden idealis, de proballom hogy jo legyen es kenyelmes.
Persze a hulye fejemmel azt hittem hogy a gombokkal mar nem lehetnek semmi gondok. Mert idegeimre ment hogy a nyersanyagot a cockpithez meg csavarokat nemtudtam beszerezni, es orultem mikor mar kesz lett. Hogy mi gondok lehetnek má a gombokkal? Semmi gond, az mar bisztos hamar meg lesz. Van pár szak uzlet tele gombokkal, abbol mar van boven valasztek, gyerekjatek lesz szerezni. Tevettem. Most ahogy sorra kerultek a gombok, hat egypar van, de megint a rohadt francba par dolgot lehetetlen lesz beszerezni. Nehany specisseb gombot nemtudok szerezni. Akartam ilyen kinezetut mint a Leo Bodnarnak:
de nem azzal a draga mechanikaval, csak valami egyszerubbet, ilyen mechanikat:
Meg aztan ilyenek tetszenek, de akarok haromszogset is!
hogy haroszoges nyomo gomb legyen, de olyat nem lehet szerezni. Meg nagyot se tudok szerezni, kelle 20mm atmeroju is piros.
Pointer ebben talan tudnal segiteni, ha ismersz valami szakuzleteket, irjal webet de magyarba, ne kulfoldrol, vagy ha nagyon jo akkor lehet kulfoldi is.
A rbal gomjai is tetszenek azok a szinesek amiket ra rakot a G25-re, azokat olyan jo megnyomni, de itt nemtudok szerezni olyat.