Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
tomi555 #4598 Köszi ez hasznos volt:) most egy olyan megoldáson töröm még a fejem hogya kuplung meg fék lóg a gázőedál meg olyam mint a clubsport pedálon. Már én is egy csomót keresgettem neten igazi versenyautókban hogy van és tényleg úgy tűnik hogy csak egyén megszokás kérdése találtam mindenféle felállást többet is. Bár a külön kapható pedálszettek közül talán a padlórögzítős volt több. Igazából az a baj hogy nincs semmi nem tudom igazán kideríteni nekem melyik lenne kényelmesebb csak az előző tapasztalatokból tippelni. Na majd még gondolkodok rajta:) A pedáloknál most a lehető legnagyobb állíthatóságot szeretném megcsináln meg mindennél, aztán ha esetleg lesz róla tapasztalat majd lehet rendelek én is egy simboots-ot:D
Keresgélés közben találtam pár komoly simet:D úgyhogy én már 5dof motioncockpitben gondolkozok:D