Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Ja vazze, most nezem hogy van ott pipa hogy mute speakers, arra mar olyan reg jartam hogy elfelejtettem hogy ott van, meg soha se hasznaltam meg nemvolt cockpitem mert akkor itt vagyok az asztalnal es minden keznel van, odaerek a panehez es betudom dugni a dugot, de a cockpitbol kenyelmetlen, de akartam olyat csinalni hogy ha idetolom a cockpitet akkor bedugom az USBt es a fejhalgatot is, de a repro szolna tovabb a zenek meg stb.. Aztan ha mar a szimuba vagyok, bealitottam meg megvolt az inditasi szoszmotoles korulotte, akkor csak taviranyitoval lekapcsolom az erositot es halgatom tovabb a fejhalgaton. Gondolkozok meg egy jack dugon is a cockpit dashboardra, popec lenne, de nemtom el-e fog ott valahol ferni a 36 gomb mellet. Ma oszeirtam a szukseges gombokat amiket csinalnak a dashboardra, es 38 jott ki. No abbol 2 gond nelkul ki tudok lonni, marad 36, no eppen hogy beleferek a limitbe, en meg eredetileg azon gondolkoztam hogy mi a fraszt fogok ra rakni 36 gombra. De elfogytak a gombok mint a fris kenyer a lepratelepen.