Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Brake +/- van LFSbe is csak konkret az nemalithato gombra, csak ugy hogy F12 es ott le, fel, jobra, balra, allitgatsz a fekek meg az auto korul. Erre lenne jo a rbal rotacios ajanlata.
Na jo a COMM az communikacio, azt kb magamtol is kitalaltam, de ird le hogy muxik. Mert ha en TS-n vagy akar skypen vagyok trening kozbe, akkor nemkell gombok. Ott a voice oszt kessz, haljuk egymast. Ez erdekelne hogy van nalad a comm. Ird le reszletessen hogy muxik.
Sajna a LFSbe nincsenek szerelok azert nem kell nekik elkeszulni meg kialni
, de OK, persze, jo lenne par faszi a kocsi kurol futkosva, mar irtam is nekik a forumba, mint sokan masok is. Foleg a nyalokas manuszt legalabb odatehetnek.
Az LCDt melyik szimbe tudod ugy hasznalni ahogy irtad, mert LFSbe arra ott van a F9-F12 ottan vannak nemi dolgok, a Race07be nemtalaltam ra gombot, es a tobbit nemismerem. Mondj par peldat.
Ami az ulles gombot illeteti, arra ott van a field of view, arra meg vannak gombok, LFSbe 5,6, de nem numpadon, Race07be is van ra egy rakas gomb. Az van arra hogy menyit lass. Vagy bealitasz custom viewt ha oldalra is akarsz menni a cockpitbe.
A duda az fontos, az nekem is a leghozzaferhetobb helyen van! A G25 kormanyon a jobb gomb a duda. No de komolyan, azert van ott mert a jobb kezemet ugyse tudom sok mindenre hasznalni a kormanyon, mert 50%-ra nincs a kormanyon rajta. 50% a valton van, akar lent a H valton akar fent a seq valton de sokat maszkal el a kormanyrol, meg esetleg a mas gombokra is a valton vagy a dashboardon. Akkor jobb kezzel nincs mikor nomkodni a kormany gombokat. Ha dudalsz akkor meg lehet, mert olyankor ugy is baj van az uton es 2 kezzel fogod a kormany hogy el ne uss valakit