Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• Tika
    Fuuu, nagyon koszi, foleg azt a rotaciossat. Nekem is megvannak a kepek rola, de csak fentrol es kintrool, nemlatni ala. Sose ertettem hogy egy PCs szimbe minek olyan forgos gomb, arra nincs a game programozva, de most mar ertem, igy szuper, nem kell nyomkodni. De azert ebbe is van egy bokkeno. Ha veletlenul egyet gyorsabban tekersz rajta, ugy hogy a kapcsolo alatta, illetve a program mar nemertekeli ki hogy tobb nyomas volt es kihagy par nyomast, akkor a kapcsolo atugrik, de a menu nem. Es akkor itt van a bibi. Elkalabralodik a pozicio. Ami elotte az 1 volt az most lehet a 2 vagy mas. No erre monjatok megoldast, es mar csinalom is a kicsiket. Mert azzal a elkalibralassal gondok lehetnek. Vagy akkor nemjelolni meg a poziciokat es csak olyan tekeros gombnak hasznalni mint a minidiskeken volt, vagy monstanaba fenykepezogepeken, hogy csak menu rotation, de nincs jelolve a kapcsolon a pozicio, csak tekered korbe mint az orult, es akkor nembaj ha kihagy. No de azert a te velemenyetek is erdekel.
    Es minek irod menu fel, le, es +/-? fel, le ertem, de +/- az mit tud?
    A tobbi vilagos es tervbe van.
    De azt a rotaciossat muszaj kitalalni, azok a dolgok nekem is a G25 valto gomjain voltak, es eleg nehez vezetni maxra koncentralni meg a valto korul allitgatni is gombokkal menet kozbe.