Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• Tika
    A CSP nemtom milyen lefejel, de meg kell mondanom hogy most a G25 ahogy a Frexen lefejel van, nagyon kiraly. Jobb mint viszintesen. Sok elonye is van azzal szembe. A taposast meg lehet szokni, es akkor talan mindegy, de nekem igy realissabb erzetet ad, mert ha taposom akkor ugy erzekelem mint real kocsiba, pont ugy tudom hasznalni a labam. Amugy meg olyan kamionos-buszos fajtara emlekeztetett fojton. Szoval realissab erzes ha hasznalom. Meg nekem a tisztan tartas is fontos, es ne nevess ezen! Igen is mikor az ocsem pedaljait szetszedtem, akkor abban patkanyokon kivul minden volt. Sose tisztitotta, es nem is pakolta el, hat a pedalok belseje rettenetessen nezet ki. A zsirba beletapadva az a sok haj, szor, por - fergeteges volt mikor meglattam. Mareknyi hajat meg szort kiszettem belole. Mert persze a pedalok eleve a foldon vannak ahol a legtob por es szoszmosz keveredik meg szal, es ha nem is pakolja el, akkor csak nonsztop szal bele a kosz. Meg foleg ha zokniba taposod es nem cipobe. Ugye az a potmetereknek se tesz jot, es nem is tett, azert is adta oda hogy javitsam meg neki. En a G25-ot mindig gondossan elpakoltam, es azon kivul hetente szortelenitettem meg pucoltam, persze csak ugy kivurol porszivoval, de mindig elpakoltam zacskoba, vagy legalabb letakartam torolkozovel. Es nekem tiszta is volt mindig. Persze az elpakolas mar most elmarad mert fixre rajta van a Frexen, de lefejjel, ugy nemszal bele a por meg a szoszmosz. Es cipobe vezettem, nem csak a zokni szoszmoszok miatt, hanem azert mert a real kocsit is cipobe vezetem es nem zokniba. A legpuhabb talpu cipobe persze, de meg elkellene meg puhabb Gondolkodok ilyesmin.
    Na es most ahogy lefejjel van, akkor minden feltetel teljesitve van, es egyetlen hatranya sincs. Azon kivul hogy a kinezete realisabb (ami persze engem se izgat, kizarolag a kinezetert a kisujamot se mozditanam), de azon kivul tisztabb, nemporosodik (meg ha zokniba is nyomod, mert a pedal felfele van), es az erzes is realissab. Nekem ilyenek a tapasztalataim a G25 pedalokkal amiota megforditottam. Ha esetleg kiprobalod, lehethogy te is rajosz majd valamikre.