Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
rbal #4551 Szerintem jó lehet a 3 állású kapcsoló ilyen On-Off-On állású. Én a kormány eredeti váltójának a kapcsolóira csatlakoznék, gondolom azok mikrókapcsolók lehetnek. Sztem a két eredeti kapcsolónak a föld része ugyanaz lehet, azt kell asz új kapcsoló közös pontjára kötni, a másik madzagokat, meg az új kapcsoló egyik kapcsolt csatijára, a másikat meg értelemszerűen a másikra. Sztem így a legbiztosabb, és nem kell összevissza variálni az eredeti elektronikát, csak az eredeti mikrokapcsoló forrasztási pontjaihoz forrasztani a 3 új madzagot. Így elég 3 madzag, amit sztem a legkisebb, meg legegyszerűbben, szebben egy sima sztereó fülhallgató dugóval meg lehet oldani, csak figyelni kell a madzagok ne legyenek összekeverve. Igaz én sem értek az elektronikához, de így jónak kell lennie, gamepadot, joy-t én így már szétcincáltam a plusz gombokért, potiért, és műkszenek!