Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• Tika
    Na most olvastam el a cikkedet, egesz jo. A legjobban ara a reszre figyeltem fel ahol a gaz es fek javulasat erzekeled, az tetszett. De ez is szubjektiv, en mar nem is tudom elkepzelni hogy nalam is enyit csinalna, pedig ami a vezetest illeti, megegyezunk benne, en is pont azt kifogasolom amit te. A real kocsiba en nagyon jol kitudom erzekelni a gaz es foleg fek erejet hogy neblokkoljam a kerekeket max fekezesnel. (normal tipusu fekrol beszellek) Rengeteget vezettem mar mindefele autoval, de meg sose vezettem ABS-es autot. Ugyhogy ABS-hoz nemtudok hozzaszolni, allitolag viszarug ha kapcsol, ugy rugdos ha kapcsolgat, de azt csak hallotam. De normal ABS nelkuli kocsirol beszelek az en esetembe, kitudom erezni es tudok hataron maxra fekezni. De a szimuba nekem ez negyon nagy problemat jelent, egyatalan nincs erzekem hozza a szimuba. Vagy elfekezem magam, vagy nemfekezek ellege, mert mindig csak ugy tippelek hogy menyit fekezzek, de nemtom kierezni pontossan hogy maxra fekezzek de neblokkoljanak a kerekek. De egyertelmu eredmeny csak akkor lenne ha kiprobalnam a CST pedalt.

Par kerdes.
    Erdekes hogy te arreb raktad a fek pedalt, pedig az eredeti kepeken az nemlehetseges, mert ott nagyobbak a szelso lyukak mint a kozepsok, de nalad minden lyuk egyforma - ez most hogy van, nemertem, kulon gyartmany neked, vagy mi? Talan ezzel is ugy jarnak mint a PSU tappal. Hogy minden reviewbe csucs brutal high-end volt, aztan mikor vetten akkor azt hittem hogy rosz, pedig azzl gyozkodott a gyarto hogy az normalis hogy kapcsolgat a kikapcsolaskor. Pedig en irtam neki hogy 10 reviewet olvastam es videot lattam es mindelhol ki-be kapcsolas nelkul hutotte ki a PC szekrenyt, csak lealt az elektronika HDD meg minden a ventilatorokon kivul, azok meg perektek 2 percig kihutottek a hazat, kifujtak a meleglevegot, es csak utanna kapcsolt ki vegleg minden. Az enyem meg lekapcsol mindent, aztan 1 sec utan viszakapcsol mindent a HDDket is, de nembootol a PC, csak a ventilatorok 2 percre hogy kihutse a PC hazat, aztan kapcsol ki vegleg. Arra meg azt montak hogy ez az uj tipus, csak most keztek gyartani, mert valami gondjaik voltak azoknak akik Sleep modot hasznaltak, azert atcsinaltak ilyenre. Azt hittem hogy valakit szetrugdosok mergembe. Az idegbaj kapkodot mikor lattam ki-be kapcsolgatni a gepemet, en nemhasznalok szar sleep modot, nekem az eredeti verzio kellet volna amiket mindenki tesztelt mikor kijot a PSU. Az ujitot verziot meg mar senki se tesztelte, mert az csak olyan nememlitett internal update volt, es senki se figyelt fel ra, meg nem tudott rola. Szoval nekem volt az a PSU ami a sleepeseknek kellet volna, es nekik meg az ami nekem kellet volna. Es minkettonket az idegbaj kapkodott mikor kapcsoltuk ki a PC-t, mert nem azt tette amit akartunk. En utallom ha kapcsolgat a PC, mert a nagy aram peekek nemtesznek jot az elektronikanak, es foleg nem a HDD-knek ha fojton start-stop kap. No de visza a pedalra, akkor abbol hany verzio van?

Itt a tied Pointer az egyforma lyukakkal:

Es itt az original kepek a nemegyforma lyukakkal, ezt nehezen tolnad arreb:
    http://www.pointer4.extra.hu/cikk/kep3/2lxicdj.jpg
    Szoval ezek a lyukak mit akarnak jelenteni, miert nem ugyanazt latom minden kepen egy sorozat gyartmany cikknel?

2. kerdes. A megforditas, Pedal Invert (UpsideDown) felszereles. Neked normalissan van ahogy lattam, nemtervezed lefejjel? Es ott is eleg kicserni a rugokat a gaz es kuplung kozott, es a A, C, konnektort a PCB-n? Minketto pedal total egyforma kivitelezes, kompatibilis? Atdobod a A-C konnektort, rugokat, es a taposo femdarabot es kesz? Ilyen egyszeru mint a G25-nel?
    3. kerdes: Es original lehet csusztatni a pedalokat jobra-balra a szetten belul, meg a PCB-t is alatta ha esetleg galibazna a feknek? Annelkul hogy furkalnal bele, original esetbe gondolom, szerszamokkal, de furas nelkul.