Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
No a Stuntsman-nak en nagyon orultam, mert nekem az almom mindig is az 1. off-road es 2. kaszkador mutatvanyok autoval voltak, de nemvolt olyan szintu game mint a LFS, aztan a 1NSANEval (meg Screamer 4x4) valahogy kibirtam, de s Stunt az nem jott be, mert hiaba volt szuper kaszkadoros, de megincsak oda jutottam hogy nemvolt real fizika. Es nekem az volt az egeszbe a lenyeg, mert a kaszkador mutatvanyokhoz nagyon fontos a fizika, mert az kimondottan arrol szol, mert ha roszul szamolod ki akkor oszetorod magad. A Stunt az jatek gyerekeknek volt, de nekem kellene egy igazi STUNT es OFF-ROAD szimulator profiknak ahol meg kell dolgozni az eredmenyer. De legelabb enyira sikarult eljutnom , hogy a LFS-t hasznalom stuntnak. Epitek palyakot es legelebb azt probalgatom. A legjobba a 2-Wheel - 2-kereken menest akarom megtanulni real fizikaval, mert azt nem konyu!!! De LFS-be gyakorolom, van benne az a hid, felfutok ra, aztan 2 kerekre allok, csak sajna a hidon nemmukodik 100% a kerek fizikaja ugy mint lent az aszfalton! Nincs meg minden tulajdonsaga ami kellene. De azert probalgatom