11612
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
#4527 No a Stuntsman-nak en nagyon orultam, mert nekem az almom mindig is az 1. off-road es 2. kaszkador mutatvanyok autoval voltak, de nemvolt olyan szintu game mint a LFS, aztan a 1NSANEval (meg Screamer 4x4) valahogy kibirtam, de s Stunt az nem jott be, mert hiaba volt szuper kaszkadoros, de megincsak oda jutottam hogy nemvolt real fizika. Es nekem az volt az egeszbe a lenyeg, mert a kaszkador mutatvanyokhoz nagyon fontos a fizika, mert az kimondottan arrol szol, mert ha roszul szamolod ki akkor oszetorod magad. A Stunt az jatek gyerekeknek volt, de nekem kellene egy igazi STUNT es OFF-ROAD szimulator profiknak ahol meg kell dolgozni az eredmenyer. De legelabb enyira sikarult eljutnom , hogy a LFS-t hasznalom stuntnak. Epitek palyakot es legelebb azt probalgatom. A legjobba a 2-Wheel - 2-kereken menest akarom megtanulni real fizikaval, mert azt nem konyu!!! De LFS-be gyakorolom, van benne az a hid, felfutok ra, aztan 2 kerekre allok, csak sajna a hidon nemmukodik 100% a kerek fizikaja ugy mint lent az aszfalton! Nincs meg minden tulajdonsaga ami kellene. De azert probalgatom -
rbal #4526 Azaz!!!! Tényleg!!!! :D -
#4525 Vagy a Stunts :D -
rbal #4524 Nekem ezekből a képekből az ezer éves Test Drive jut eszembe, ahol mindenféle ugratót, meg hullahoppkarikát, meg ilyeneket lehetett építeni. Kb grafika is ilyen volt. De jó is volt annó! Meg az F1GP még a 386-os gépeken, azt a grafikát a comodorehoz képest!!!! Ma meg itt a gyönyörű Nsf széria, meg a colin dirt, meg sega rally, azt nem tetszik!
-
#4523 Terep 2 :D hmm az zsir még a régi gépemen fen van -
#4522 Wooow, ez komoly szoveg, ezt muszaj elolvasni. Pointer, te mehetne ujsagironak is -
#4521 Hajjaja :D a végére már szinte kívülről fújtam a pályát :D Volt hozzás sok sok kiegészítő dolog, meg osztottképernyő haverokkal :D
Van Fanatec ClubSport írás, már megjelent, a szokásos helyen elérhető. :) -
#4520 Sebaj, szokjuk a helyzetet
Az a kep az mi akart lenni, karpotlas? Ebbol mar kinottem, mar a LFS jobban erdekel, ugyanis az megbizhatobb es namhasznal ki...
Amugy igaz neha voltak a LFSnek korai bejelentesei amik nemvaltak be, mondjuk azt en se szeretem, de ami mar kint van es hasznalhato az jo.
Egy pici erdekesseg a multbol 2003-2004:
http://www.lfs.net/page_images/screenshots/MRT6_1.jpg
Sajna ez elmaratt.
sajna meg ez is
Meg emez is.
De attol meg ami kijott az tetszik
Remeljuk a Scirocco meg a Rockingham UK nem marad el, es hamarossan jarhatunk a palyan.
Csak ugy kivancsi vagyok van-e aki tudott ezekrol a projektekrol, itt kiderul ki mekkora rajongo.
En brutal rajongo vagyok ugyhogy nekem a gyujtemenyembe vannak meg ilyesmik is:
Akit esetleg erdekel a tobbi: kep1
kep2
kep3
kep4
No mire emlekeztet??? Engem nagyonis a Terep 2-re Emlekeztek ra az Invictus csapattol? Kesobb abbol lett az 1NSANE
Csak sajna az 1NSANE-t needforspeedesitettek, sok jo dolgot kidobott belole a codemasters, de azert meg eleg jo fizika maratt benne az eredetibol, es meg jatszhato is volt. De aztan az Invictusz is elromlott, mar csak olyan gyenge arcadekat csinalnak.
Gondoltam egy kicsit nosztaliazok, remelem nemzavartam be nagyon -
#4519 Tegnap nagyon kötöszködős kedvem volt, Sorry Tika, rbal !!
-
#4518 Nagyon jól hangik az ötlet! Tuti frankón sülhet el a dolog!
Aki esetleg nem lenne biztos abban, hogy az NFS Shift mennyire tré :D
-
#4517 Azok ajtó visszahúzó brano-k.
Abban a hengerben olaj és duattyú van.
Lehet szabályozni a rugó keménységét és az olaj átfolyás erejét.
És azt is be lehet állítani, hogy az a szürke rúd milyen
szögben kezdjen felkeményedni.
Remélem sikerül pedált csinálni belőle.
-
#4516 Mire gondolsz felesleges NFS effektnek?
Hogy pl van változó időjárás? Van benne létező pálya, annyi hogy meg se tudod számolni a két kezeden? Hogy létező autók vannak benne ? (és most autóról beszélek, ne gyere nekem a F szarokkal) Hogy normális hangja van ? Hogy az út nem tükör síma, vannak rajta huplik, és gödrök?
Ép eszű ember látja, hogy az LFS halott, és az is marad. És nem meggondolt munkáról beszélünk, hanem kurvára elhanyagoltról.
Az a kép amit lennt linkeltél meg a lófaszt élethű :P Azt a fényvisszaverő rudat, mintha egy öt éves mozgatta volna be középre photoshoppal, layerként...
És ez is csak egy vélemény.
Viszont kíváncsi leszek majd a felmerülő problémákra, lesz majd 3 év mulva egy igazi pálya, lesz mihez hasonlítani a köridőket....
LFS forumról:
"20.9.2009 - Scawen will in fact confirm, that LFS is getting a new track, released later this year along with the Scirocco and the new tire model.
18.12.2009 - The new patch will be delayed until early 2010 because of shadow bugs found with the new track.
30.7.2010 - The delay was extended, because the whole lighting engine had to be rewritten for the new track.
18.9.2010 - LFS running with weather effects and night racing spotted at a gaming convention, fans go wild.
26.9.2010 - LFS renamed to Online Forum Hype Simulator."
-
#4515 Es ebbol valamikor pedal lesz? Erdekessen kezdodik. Majd mutasd be az eredmenyt
Az a harom fekete az mi? Azon van valami elektro-tekercs jel, mi az eredetileg? -
rbal, ratapintottal a lenyegre, orulok hogy egyetertunk. Pedig csak utanna olvastalak ahogy leirtam a velemenyemet. (Mindig sorba olvasom, es sorba valaszolok).
Ahogy nezem, Pointer szerint meg van jobb fizika mint a LFS? Hogy a NetKarba jobb lenne? No most meg nefogok vele vitatkozni, mar le van toltve hogy kiprobaljam, csak nembirok hozza jutni, nincs mikor. De azert kivancsi vagyok ra, majd kiproballom.
De rbal, amit irtal teljessen igaz, jo volt olvasni a szoveged -
#4513 Hiaba b*szogatsz itt engem sajnos, en mindig csak azt mondom hogy lassan tovabb eljutsz! En nagyon meg vagyok elegedve a LFS-vel, kiveve azt hogy ha valamit bejelentenek ugy hogy nembiztossak benne hogy megtudjak jelentetni. De amugy a mai vilag egy oriasi nagy zavarodott rohanas az egesz, mindenki csinal mindent, de semmit se rendessen. Csak mindent gyorsan elhamarkodva, oszt ugy is nez ki az egesz. En mar beleuntam ebbe a zavart rohanos stilusba. En azt mondom valaszz magadnak 1 dolgot, es azt csinald rendessen. En a LFS-t valasztottam. Es egyatalan nemhianyoznak a NFS tipusu fejlesztesek, hogy szinte felevente jon ki vadonat uj verzio, de az egyik se er semmit. Vagy a rFactorba is csalottam, milyen csucs szuper kepeket lattam amiket prezentaltak. En beinstallom oszt olyan szaraz az egesz hogy na...
Egyatalan nem azt kapom a programtol ami prezentalva van. Es negyere nekem itt a rengeteg letoltessel, mert nincs hozza se turelmem, se idom, hogy letoltogessek tonnanyi szemetet oszt napokig teszteljem meg valogassam, asztan a kivalasztott 1%-bol aminek ertelme is van abbol a nagy szemet kupacbol, oszerakjak valami mukodokepes dolgot. No ne maaaaa...
Amit a LFS-rol lattam prezentalva, az pont az volt amit a programba is kaptam, sott, a programba en meg felfedeztem rengeteg uj es jo cuccot amiket senki se prezentalt, mert lehet, nem is tudjak hogy ott van, mert elvannak foglalva a rengeteg sok mas zagyvasaggal, es nemlatjak a nagy szemet kupactol a lenyeget.
Szoval ha betarcsak amit igernek, es foleg megcsinaljak rendessen hogy jo legyen, akkor en a LFS-vel nagyon meg leszek elegedve. Ami az uj palyat illeti, brutal iggggazi, szinte alig lehet kulombseget talalni a fenykepek es shotok kozott. Nehamarkodjak el, nem a release date a fontos, inkabb a minoseg sokkal fontossab nekem. Ugy is ebbe a elhamarkodott bolond eszeveszett vilagba mar alig talalni minosegi cuccot, ugy is tobnyire minden csak hurrraaa szisztema, es el van hamarkodva. Es igen. En rengeteg idot elszokok tolteni egy LFS patchal (arányossan a patch nagysagahoz gondolom), meg mindent alapossan letesztelek, atnezek, es kiprobalok minden lehetosegekek, meg stb..., szoval alapossan atragom magam az uj cuccokon, es sok jo es erdekes dolgot szokok benne talali, es nem csak berakom a patchet oszt ranezek oszt elso ranezesre - semmi uj akkor szar a patch mer semmi uj lathato dolog nincs benne.
Tudd meg, hogy az igazi ertekek tobnyire rejtve vannak es fel kell fedezni oket! Es ami ranezesre lathato az nem jelent sokat, mert az csak a csomagolas. Es en nagyon utalom a szep csillogos dobozba csomagolt szart. Nalam sokkal tobbet er egy szuper atgondolt kidolgozott cucc, ha meg csak egyszeru szurke papirdobozba is van becsomagolva. Es ezt lehet szoszoros ertelembe is venni, mert tobb esetben is jartam igy. Sose felejtem el a Tseng ET6000 grafikus kartyamot 2.25MB MBRAMmal a 90-nes evekbe, ami itt total ismeretlen cucc volt (a kartya is meg a MBRAM is, akkoraba a VRAMot nyomtak, de a MBRAMnak a bokajaig se ert), mar az uzletes is levette a polcrol oszt eldukta a pult ala a kartyat, mer meg szines dobozza se volt, csak egy egyszeru sima feher papirdoboz feliratok nelkul. Annak idejen en nembirtam egy normalis grafkartyat szerezni amivel meg lettem volna elegedve, az uzletbe ami a haverome volt mar az oszes grafkartyat kiprobaltam mart a legdragabbakot is es nemtetszettek. Akkor mar neki is elege lett a dologbol, osz elovette a pult alol azt a feherdobozos grafkartyat hogy akkor probaljam ki azt mert mar csak az maratt. En is csodalkoztam hogy honnan szerezte, monta hogy valaki hozta amerikabol de nemertett hozza es elakarja adni. No kiprobaltam, es bevalt, a legjobb kartya ami akkor volt, a kartyat visza se adtam neki, csak a penzt erte. Abba az idokbe olyanokat tudott amirol a nagymeno itteni kartyak nem is almottak, csak a nagy reklam ment korulottuk, meg gyonyoru csomagolasu dobozok, de benne nem nagy szam az egesz.
Szoval mindent bele fiuk, a minosegre koncentraljatok es ne a release datera. Csak nejelencsetek be olyat amit nem tuttok betartani, inkabb legyen varatlan meglepetes.
Csak a velemenyemet mondtam el -
#4512 Úgy gondoltam, hogy ez lesz a pedálom alapja.pedál alap
-
#4511 Nekem semmi bajom a rFactorral, többet toltam vele mint az összes szimulátorral egybevéve. GTR-EVO-ra meg most kattantunk rá haverokkal :D (végre ők is megvették)
Amúgy, ha sok pályát akarok, meg jó fizikát arra ott van a iRacing. Ha sok autó és pályát akarok, arra ott az rFactor, meg lassan az EVO (úgy néz ki csak a minőségi módok kerülnek át rá rF alól, jól megszűrve nekünk a jót) Ha meg vérbeli tuti fizikát akarok, arra ott a NetKarPro. Van LFS-em is, de minek.... gyűjteménybe elfér, max annak. -
rbal #4510 Hogy neketek semmi sem jó! :) Az rfactor meg meg azért utálatos, mert annyi, és nagyon sok saját, mód van hogy meg sem lehet számolni. Soknál az igénytelenségről, meg mondhatni szar fizikáról ne is beszéljünk. Követhetetlen az egész. Az LFS-be legalább nincs ilyen. Viszont olyan mint az RBR hogy senki nem csinál szinte semmi újat, és elunalmasodik az egész. Bár RBR-be vannak próbálkozások pálya terén, de csak a csehek tudják berakni normálisan a pluginjukba. Azt nem mondom hogy jók is, csak részben, mert véleményem szerint hihetetlen a fizika, igaz sosem vezettem rallyautót, de a pattogás, orrtolás, stb, sztem irreális. A többi RX-es pályát meg követni sem lehet, semmi értelmét nem látom, nincs normális idő, szarakodni kell az RXpluginnal, ott vágsz ahol akarsz, szal semmi értelme. De hát ez a szimulátorozás, ez van ezt kell szeretni. Max az ember rááll 1-2 szériára azt elvan egy darabig. Igazából én ezért díjazom a Race szériákat! Elvileg bele nem lehet nyúlni, és azért az EVO része azért mind pályában mind autóban elég változatos. Hiába írják róla, hogy csak ki lett egy picit egészítve, részben igaz, de nem tudom ki mit vár, hogy a valós versenysorozatokat azért szimulátorszinten gépre vitt játékból mit lehet kihozni? Részben ez a max, fantázia dolgoknak itt nincs helye, és ez így is van jól! Alényeg az írásomban hogy becsüld meg Pointer ez az 1 pályát is ha kész lesz, és örülj neki hogy nem kell mindenféle szar vacakon menni, mert arra ott vannak az NFS szériák, a mostanival együtt! Igaz a képek csak képek, még semmit sem jelentenek. Igaz szépek, csak majd szokás szerint mint mindennél itt is egy erőmű kell! De azért érdekelne ki fogja nézni az a gumifoltot azon a bólyán, meg a kis fűcsomókat az aszfalt között, a repedéseket, stb.... Ja bocs a replay TV nézetből, húúúúú de fontos! -
#4509 Na igen sirocco is ilyen volt elösözör a kép majd jövöre talán valami kijön :d -
#4508 Nemmondod, egy egész új pálya? Hát hogy a bánatba fogunk ekkora fejlesztést megemészteni, begyakorolni. A végén még elszakít a családunktól majd, mire ezt a rengeteg újitást mind, mind megismerjük. Már látom magam előtt, hónapokat fogok eltölteni, mire minden újdonságot a fejembeverek. És mindezt egy első kerekes tinédzser autóval? Wooow, micsoda versenyszellem! Szerinted ebben az évtizedben még megjelenik? -
#4507 Na ma berakom a kijelzöt a szimulátorba összerakom a váltot elektronika részét és télleg jövök képekel ja meg frakom a sör tartomat is :D -
#4506 wow uj pálya lelehet tölteni?:D -
#4505 HOT NEWS!!!
Sracok, ajanlom megnezni a http://www.lfs.net/ webet. Nagyon popec ami keszul
Minden nagyon szuper, csak nemtetszik ahogy sietnek a S3-ba. A S2 csak Alpha, meg nemvolt Beta se, es egyatalan nem S2_Final. Remelem nemakarjak befejezni a fejlesztest, mert a S3 van utolsonak tervezve.
Elkepeszto a hasonlosag es realitas.
Varjuk!!! Fejlesztok, mindent bele.
Bocsi hogy ez nem kimondottan cockpit szoveg volt, de muszaj volt megosztanom veletek, mivel brutal LFS rajongo vagyok, es jarok futamokra is.
Amugy a LFS csapatunk 1 tagja volt Cseh-be 2 napos gokart versenyen, es persze ki nyerte meg? Hat ki mas mint a Inferno Team, gondolom ismeritek - magyarok http://www.teaminferno.hu/ -
#4504 Na sráccok kész a pedál mechanikája meg minden márcsak a potikat kell majd felszerelnem:) Hamarosan képek:) -
#4503 Ez nagyon szép. Biztos olyan drága is, de sajna árat nem találtam róla :( -
#4502 Akkor már igy nem is érdekel ,meg ahogy elnézem drága magamanak olcsoban össze rakom -
#4501 Nem, mert karakteres a kijelző vezérlőelektronikája, nem pedig grafikus. :( -
#4500 Pointer #4483 -
#4499 Na csak a mai napot vészeljem át :S szó szerint egész este nem alutam csináltam a vázat :S és most meg megyek dolgozni :S remélem nem alszok el a csempe ragasztoba tesssék szutkolni :D -
#4498 Ha mar epitenek akkor mar 1080 fokossat. Mert anyi a real autoknal is. Nemtom a Logitech ma mert nem tudott hozza adni 180 fokot ha ma 900-ig elment. A Frex az 1080-at forog az tuti! A tobbi fem profi kormany azt nemtom menyit forognak, de a real autok azok 1080-at. Aki nemhiszi, probalja ki, 5 percbe se kerul.
De amugy nemtom hogy manapsag megeri-e epiteni. Amig az ember oszeszedi a kellendo cuccot, alkatreszeket, agyonhajszolja magat, nemhiszem hogy sokat nyersz vele. Megsporolod az agyonhajszolast ha bemesz az uzletbe es kijosz 1 kormanyal De ha vannak lehetosegeid akkor nyugottan. -
#4497 Jeeee, voltal kint? Sikerult atcsempeszned a hataron? Es nemkaptak el? Ugyes voltal
Te tenyleg szeretheted a Rumba csokit , amugy finom, enis szeretem. Es Aranyfacant iszogatsz kozbe? hehe...
Amugy jo hogy betetted a Troyton cimet, koszi -
#4496 és ha a 2 gyári vezérlőelektronikát egy közös usb-re hoznám össze?
akkor nem kellene nagyon műszerészkednem.
viszont azt meg lehet az usb nem bírná! -
#4495 akkor inkább egy G-25 -
#4494 a jobb motor már nem érné meg -
#4493 Nemtom milyen műszerész vagy, átépíteni a másik motort... De célravezetőbb lenne, jobb táppal hajtani, és hűteni a motort, mint pl a G25-E mod. Vagy jobb táp, jobb motor. -
#4492 szerinted 1 motor vagy 2 motor? -
#4491 ok! de az nincs kéznél. -
#4490 Szerintem az ötlet jó, csak 900°-os kormánnyal tedd ugyanezt. -
#4489 mondjuk a momo-nak elég erős a motorja lehet egy is elég lenne.
az elképzelésem : sportkormány,fémtengely,2 db csapágyon. -
#4488 sziasztok.
szerintetek ha vennék még egy momo-t a mostani mellé, akkor meg lehetne oldani, hogy a két ffb motor együtt működjön?Gondolkodom egy masszív kormány építésén.