Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Sebaj, szokjuk a helyzetet 
Az a kep az mi akart lenni, karpotlas? Ebbol mar kinottem, mar a LFS jobban erdekel, ugyanis az megbizhatobb es namhasznal ki...
Amugy igaz neha voltak a LFSnek korai bejelentesei amik nemvaltak be, mondjuk azt en se szeretem, de ami mar kint van es hasznalhato az jo.
Egy pici erdekesseg a multbol 2003-2004:
http://www.lfs.net/page_images/screenshots/MRT6_1.jpg
Sajna ez elmaratt.
sajna meg ez is
Meg emez is.
De attol meg ami kijott az tetszik
Remeljuk a Scirocco meg a Rockingham UK nem marad el, es hamarossan jarhatunk a palyan.
Csak ugy kivancsi vagyok van-e aki tudott ezekrol a projektekrol, itt kiderul ki mekkora rajongo.
En brutal rajongo vagyok ugyhogy nekem a gyujtemenyembe vannak meg ilyesmik is:
Akit esetleg erdekel a tobbi: kep1
kep2
kep3
kep4
No mire emlekeztet??? Engem nagyonis a Terep 2-re
Emlekeztek ra az Invictus csapattol? Kesobb abbol lett az 1NSANE
Csak sajna az 1NSANE-t needforspeedesitettek, sok jo dolgot kidobott belole a codemasters, de azert meg eleg jo fizika maratt benne az eredetibol, es meg jatszhato is volt. De aztan az Invictusz is elromlott, mar csak olyan gyenge arcadekat csinalnak.
Gondoltam egy kicsit nosztaliazok, remelem nemzavartam be nagyon
Meg emez is.