Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• Tika
    Hiaba b*szogatsz itt engem sajnos, en mindig csak azt mondom hogy lassan tovabb eljutsz! En nagyon meg vagyok elegedve a LFS-vel, kiveve azt hogy ha valamit bejelentenek ugy hogy nembiztossak benne hogy megtudjak jelentetni. De amugy a mai vilag egy oriasi nagy zavarodott rohanas az egesz, mindenki csinal mindent, de semmit se rendessen. Csak mindent gyorsan elhamarkodva, oszt ugy is nez ki az egesz. En mar beleuntam ebbe a zavart rohanos stilusba. En azt mondom valaszz magadnak 1 dolgot, es azt csinald rendessen. En a LFS-t valasztottam. Es egyatalan nemhianyoznak a NFS tipusu fejlesztesek, hogy szinte felevente jon ki vadonat uj verzio, de az egyik se er semmit. Vagy a rFactorba is csalottam, milyen csucs szuper kepeket lattam amiket prezentaltak. En beinstallom oszt olyan szaraz az egesz hogy na...
    Egyatalan nem azt kapom a programtol ami prezentalva van. Es negyere nekem itt a rengeteg letoltessel, mert nincs hozza se turelmem, se idom, hogy letoltogessek tonnanyi szemetet oszt napokig teszteljem meg valogassam, asztan a kivalasztott 1%-bol aminek ertelme is van abbol a nagy szemet kupacbol, oszerakjak valami mukodokepes dolgot. No ne maaaaa...
    Amit a LFS-rol lattam prezentalva, az pont az volt amit a programba is kaptam, sott, a programba en meg felfedeztem rengeteg uj es jo cuccot amiket senki se prezentalt, mert lehet, nem is tudjak hogy ott van, mert elvannak foglalva a rengeteg sok mas zagyvasaggal, es nemlatjak a nagy szemet kupactol a lenyeget.
    Szoval ha betarcsak amit igernek, es foleg megcsinaljak rendessen hogy jo legyen, akkor en a LFS-vel nagyon meg leszek elegedve. Ami az uj palyat illeti, brutal iggggazi, szinte alig lehet kulombseget talalni a fenykepek es shotok kozott. Nehamarkodjak el, nem a release date a fontos, inkabb a minoseg sokkal fontossab nekem. Ugy is ebbe a elhamarkodott bolond eszeveszett vilagba mar alig talalni minosegi cuccot, ugy is tobnyire minden csak hurrraaa szisztema, es el van hamarkodva. Es igen. En rengeteg idot elszokok tolteni egy LFS patchal (arányossan a patch nagysagahoz gondolom), meg mindent alapossan letesztelek, atnezek, es kiprobalok minden lehetosegekek, meg stb..., szoval alapossan atragom magam az uj cuccokon, es sok jo es erdekes dolgot szokok benne talali, es nem csak berakom a patchet oszt ranezek oszt elso ranezesre - semmi uj akkor szar a patch mer semmi uj lathato dolog nincs benne.
    Tudd meg, hogy az igazi ertekek tobnyire rejtve vannak es fel kell fedezni oket! Es ami ranezesre lathato az nem jelent sokat, mert az csak a csomagolas. Es en nagyon utalom a szep csillogos dobozba csomagolt szart. Nalam sokkal tobbet er egy szuper atgondolt kidolgozott cucc, ha meg csak egyszeru szurke papirdobozba is van becsomagolva. Es ezt lehet szoszoros ertelembe is venni, mert tobb esetben is jartam igy. Sose felejtem el a Tseng ET6000 grafikus kartyamot 2.25MB MBRAMmal a 90-nes evekbe, ami itt total ismeretlen cucc volt (a kartya is meg a MBRAM is, akkoraba a VRAMot nyomtak, de a MBRAMnak a bokajaig se ert), mar az uzletes is levette a polcrol oszt eldukta a pult ala a kartyat, mer meg szines dobozza se volt, csak egy egyszeru sima feher papirdoboz feliratok nelkul. Annak idejen en nembirtam egy normalis grafkartyat szerezni amivel meg lettem volna elegedve, az uzletbe ami a haverome volt mar az oszes grafkartyat kiprobaltam mart a legdragabbakot is es nemtetszettek. Akkor mar neki is elege lett a dologbol, osz elovette a pult alol azt a feherdobozos grafkartyat hogy akkor probaljam ki azt mert mar csak az maratt. En is csodalkoztam hogy honnan szerezte, monta hogy valaki hozta amerikabol de nemertett hozza es elakarja adni. No kiprobaltam, es bevalt, a legjobb kartya ami akkor volt, a kartyat visza se adtam neki, csak a penzt erte. Abba az idokbe olyanokat tudott amirol a nagymeno itteni kartyak nem is almottak, csak a nagy reklam ment korulottuk, meg gyonyoru csomagolasu dobozok, de benne nem nagy szam az egesz.
    Szoval mindent bele fiuk, a minosegre koncentraljatok es ne a release datera. Csak nejelencsetek be olyat amit nem tuttok betartani, inkabb legyen varatlan meglepetes.
    Csak a velemenyemet mondtam el