Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• rbal
    Hogy neketek semmi sem jó! :) Az rfactor meg meg azért utálatos, mert annyi, és nagyon sok saját, mód van hogy meg sem lehet számolni. Soknál az igénytelenségről, meg mondhatni szar fizikáról ne is beszéljünk. Követhetetlen az egész. Az LFS-be legalább nincs ilyen. Viszont olyan mint az RBR hogy senki nem csinál szinte semmi újat, és elunalmasodik az egész. Bár RBR-be vannak próbálkozások pálya terén, de csak a csehek tudják berakni normálisan a pluginjukba. Azt nem mondom hogy jók is, csak részben, mert véleményem szerint hihetetlen a fizika, igaz sosem vezettem rallyautót, de a pattogás, orrtolás, stb, sztem irreális. A többi RX-es pályát meg követni sem lehet, semmi értelmét nem látom, nincs normális idő, szarakodni kell az RXpluginnal, ott vágsz ahol akarsz, szal semmi értelme. De hát ez a szimulátorozás, ez van ezt kell szeretni. Max az ember rááll 1-2 szériára azt elvan egy darabig. Igazából én ezért díjazom a Race szériákat! Elvileg bele nem lehet nyúlni, és azért az EVO része azért mind pályában mind autóban elég változatos. Hiába írják róla, hogy csak ki lett egy picit egészítve, részben igaz, de nem tudom ki mit vár, hogy a valós versenysorozatokat azért szimulátorszinten gépre vitt játékból mit lehet kihozni? Részben ez a max, fantázia dolgoknak itt nincs helye, és ez így is van jól! Alényeg az írásomban hogy becsüld meg Pointer ez az 1 pályát is ha kész lesz, és örülj neki hogy nem kell mindenféle szar vacakon menni, mert arra ott vannak az NFS szériák, a mostanival együtt! Igaz a képek csak képek, még semmit sem jelentenek. Igaz szépek, csak majd szokás szerint mint mindennél itt is egy erőmű kell! De azért érdekelne ki fogja nézni az a gumifoltot azon a bólyán, meg a kis fűcsomókat az aszfalt között, a repedéseket, stb.... Ja bocs a replay TV nézetből, húúúúú de fontos!