Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• petesilver
    De! Alapból, 2 pedállal is az, hárommal méginkább! Néha meg jól jön támasztéknak, de inkább zavaró. Meg nálam néh fájdalmas, mert ha van időm, akkor én olyan 12-24 órás végig etapokat szoktam nyomni, de az extrém. VISZONT! Amiért én nem Xpit, hanem Maboo mellett döntöttem az a variálhatóság! Az meg ennél is többet ér nekem, meg a kis helyigény! +Gábor tényleg azt, és olyanra csinált nekem kérésre, amilyet megálmodtam! Mivel én Momo settel indultam, és most tartok a G25+CSPedal-nál, ezért míg idáig eljutottam, állítottam rendesen soxor, és bizony nagyon jól jött! Fixre viszont az ide nemrég berakott cockpit lehet megoldás, középen az az íves fémlap, az szinte semmit nem zavar, biztos lehet olyan merevet találni, ami tart röccenés nélkül. Szóval az enyém jelenleg így is tökéletes, így is alig férek el vele a szobában :) Az állíthatóság nekem mindennél többet ér, szükségem is volt rá eddig!