Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• rbal
    Nem kell törölni semmit sem! Nem látom pontosan mi az amit lefényképeztél, de mintha egy gamepad, vagy ilyesmi elektronika lenne. Ebből szeretnél egy kuplungot kihozni és potival, nem gombal, ha jól értelmezem. Ha csak az a bajod, hogy ez valami gyári cucc, és elkalibrálódott, és nem tudsz mit kezdeni vele akkor bocsi félreértettem. Leírom talán érthetőbben hogy gondolom, hogy próbáld ki. Szal a kuplung potidat rákötöd a gamepad analóg helyére, ahol volt egy minijoy. De ugye ez egy X, vagy Y tengely ami alapból középen áll. Na kisilabizálod azt a kötési módszert, és potitengely állást, hogy ha nyomod a potit a pedállal akkor a poti bejárja a minimum, meg a maximum közötti utat, és az érzékelés se elvegye a jelet, hanem hozzáadja. Ellenkező esetben alaphelyzetben lesz olyan mintha benyomva tartanád a kuplungot. Ha ezzel megvagy akkor jöhet a kalibrálás átverése, a game controllersben, és nem a játékban! Itt kell úgy csinálni, hogy középpállásban megtartani a pedált, mintha az eredeti lenne, és középpen állna, és mikor végigzongorásztad a folyamatokat, csak akkor engeded el, hogy a rugód visszahúzza a használni kívánt alapállásba. Így kellene neki úgy működni hogy a minimum az alapállás, és mikor benyomod a kuplungot, akkor indul a max állás felé. Ha alapállásban hagyva kalibrálod, akkor meghülyül a középállása, és úgy működik, mintha gomb lenne, vagy éppen csak ide-oda ugrál a jel. Sztem a játékban a vezérlőpultos game controlleres kalibrációt veszi alapul, amit már átvertél, szal ott úgy kéne működnie mintha nem középen állna a kereszted. Én mondom a kézimet így csináltam, és műkszik. Az igaz, hogy én egy olcsó gagyi joyból csináltam, és az hajlamos az elkalibálódásra, akár játék közben is, de ez alapból ilyen volt, itt látszik, nem érdemes, még erre sem az olcsó gagyi!!! Remélem érted ahogyan leírtam.