Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
rbal #4417 Lehet hülyeséget írok, de én nekem a kézim normál X tengelyre van kötve, és ugye csak 1 irányt használok belőlle. Én ezt úgy oldottam meg, hogy kisilabizáltam, mmelyik bekötési módszerrel jó a potimozgás iránya, és úgy kötöttem be. Viszont a kalibrálásnál meg félállásban fogom a kart, és mikor végigértem a kalibrálási folyamatokon utánna engedem el, és áll be a helyzetébe. Na ezután úgy műkszik, hogy min-max között mozog, és nem középről. Viszont azért meg kell hagyni hogy nem olyan finom, mint a G25 pedálmozgatása, de kézinek teljesen jó! Pedált nem biztos hogy rábíznék, de esetleg próbáld ki hátha neked beválna, és ugye ha ezt eljátszod az X, meg Y tengelyel, máris van 2 pedálelektronika.