Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• tomi555
    Sorry de ebben nem tudok segíteni, sose volt még ilyen gondom ezért nem is tudok róla semmit. És igen én most kicsit el vagyok tűnve, egy évet angliában tanulok és itt egyelőre nincs semmi fejlesztőcuccom. Abban bízok hogy ha megkezdődik suli laborokban lesz lehetőség barkálcsolni:D Meg mot tervbe van véve hogy kicsit hanyagolom PIC-et és megismerkedek Atmelekkel és más IC-kel is, de pesze ez nem jelenti hogy az eddigi projectet abbahagytam:) A cél továbbra is az hogy jövő nyárra, mire hazamegyek tervezzek/építsek egy teljesen saját felszerelést. Amúgy a váltó már jól halad lesz kis időm felteszem laptopra inventort és mutatok pár képet, de most fáradt vagyok, múlthét szerda óta majdnem minden este buliban voltam:D