11612

Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• Pummis
    Huh tegnap készen lett a váltó huh nagyon baba :D söt tutkerály :D .Viszont egy valamit nem értek mint pl van a Euro Truck Simulator soka ismeritek biztos.Nagyon jó játék ,de egy valami bajom mégis van vele nem tudom ugy beálitani mint a Lfs nincs rá valami mod ?
  • Tika
    ja, akkor mar eppen meg is oldottad
  • Tika
    Szerintem az csak az elso lenyomasig olyan. Azt normalissan csinalja a G25 hogy ha ujra bedugod a G25-ot es belemesz a gameba, akkor ha eloszor megpoccented a pedalokat akkor felugrik maxra. De az a autokalibracio. Ameddig benyomod addig veszi a maximumot. Ugyhogy javaslom a bekopcsolas utan eloso indulasnal megnyomkodni az oszes pedalt maxra es a kormanyt is maxra jobra-balra, es akkor bekalibralja magat, es utanna mar jo lesz amig kikapcsolod es ujra inditott gepnel ujra bekapcsolod. Akkor eloszor megint megcsinalod. En ha bekotom a szimut akkor elso indulas elott mindig megnyomkodok minden pedalt meg a kormanyt is maxra, es csak utanna indulok start, aztan mar jo amig ki nem kapcsolod.
    Na drivert frissítettem meg a holtjátékot felhúztam, most már nagyon jó!:)
  • Tika
    Te ezt megvetted??? Ha igen, akkor hasznalod is? Elegedett vagy vele? Jol mukodik, nem szarozik? Szotfogad?
    Hát nem tudom, most megnéztem és nem nagyon volt ilyen pont de ahol szoba esett a combined pedals ott az se volt bekapcsolva:S
  • pointer4
    Szerintem a Logitech profiler beállításainál a combined pedals pipát szedd ki. Mer most úgy működik a pedálod mint egy gamepadon az analóg kar. Középen nulla, feljebb gáz, lejjeb fék.
  • solo
    Szerintem még mindig az a fasza kis pedál ottan alul: D
    szasztok!
    Logitech G25-ös kormánnyal nyomom és azt vettem észre, hogy eggyes játékoknál vagy a kuplung vagy a fék automatikusan "be van nyomva". Na most ez kicsit cinkes, mert a kocsi vagy bög mint az állat és nem megy sehova vagy ugyanez csak kerékfüstel kísérve. Per pillanat, most a NFS shiftnél van ez a baj, de nem ez az első alkalom. Valaki tud erre megoldást? Választ köszi!
  • carlosfly
    Haliho

Koszonom a sok hozzaszolast es dicseretet. Csinaltam uj kepeket estere feltoltom oket. Igazatok van tenyleg regota igergetem... Este re es mindent leirok nektek.

Udv mindenkinek.

Fly
  • pointer4
    Kezd a régi usb hub szétesni? :S Az usb zsinór a saját súlyától kiesik :D

Ez most az új, jóóól szorít ám :D
  • pointer4
    Most erre elkezdtem fantáziálni! :D
  • pointer4
    Hát ez a kép olyan, mintha a szimulátoros csókát kirakta volna a csaj, és a fele cuccot megtartotta volna :D
    Ugye vannak ott drága dolgok, a Tripleheados három monitor, az ECCI pedál, cserébe meg az a szék, és a momo kormány... :D
    Lehet hogy a fejlődés bizonyos szakaszára utal a kép, de ez nem derült ki a környezetből :D
  • pointer4
    Háttérkép :D
  • Cowek
    A bal oldali monitor előtt a piros kupakos laboros kémcsövek?
  • petesilver
    A letakart oriás Toblerone? Tényleg, mi?
  • petesilver
    Mi az az iracinges aszfalt kép a háttérben?
  • bardocz
    Mondjuk a 3 gép sem szokványos.
  • milk4
    Jaaa,most nézem hogy azok feliratok ott...nem gombok...

akkor a Momo+xyz pedál kombináció a bibi:D
  • bardocz
    6 gomb sok?:D Mit mondanál az enyémre, van rajta 14:D

• milk4
    Bár,ami igazán kiszúrja a szemem...az a sok piros gomb a kormányon:D
  • milk4
    Igazából sok mindent megneveznék,de én kíváncsi vagyok arra,hogy te mire gondoltál:D
  • solo
  • pointer4
    Mi nem stimmel a képen ? :)
  • pointer4
    Egyszerű de nagyszerű :D
  • tomi555
    Sorry de ebben nem tudok segíteni, sose volt még ilyen gondom ezért nem is tudok róla semmit. És igen én most kicsit el vagyok tűnve, egy évet angliában tanulok és itt egyelőre nincs semmi fejlesztőcuccom. Abban bízok hogy ha megkezdődik suli laborokban lesz lehetőség barkálcsolni:D Meg mot tervbe van véve hogy kicsit hanyagolom PIC-et és megismerkedek Atmelekkel és más IC-kel is, de pesze ez nem jelenti hogy az eddigi projectet abbahagytam:) A cél továbbra is az hogy jövő nyárra, mire hazamegyek tervezzek/építsek egy teljesen saját felszerelést. Amúgy a váltó már jól halad lesz kis időm felteszem laptopra inventort és mutatok pár képet, de most fáradt vagyok, múlthét szerda óta majdnem minden este buliban voltam:D
  • Tika
    En csak azt irtam hogy valamikor en is fadobozos cuccokkal kezdtem, nincs azon semmi szegyelni valo, hogy tanya szimulator. Ha megcsinalod es mukodni fog, es foleg te magad meg leszel vele elegedve, akkor buszke lehecc ra, sajat gyartmany, egyeduli darab, csak neked van olyan, es mukodik.
    Meg amugy en amibe belekezdek azt mindig igyekszem vegig csinalni, csak nem mindig konyu preda, sokszor remenytelennek is latszik a dolog, es azert is tart olyan sokaig, kozbe rengeteg gond merul fel a beszerezni valo alkatreszekkel, meg hasonlo, de ha mar elkeztem akkor befejezem, vagy el se kezdem. Szoval mindent bele, sok sikert kivanok, aztan majd dicsekedj el mit alakitottal
  • Tika
    Hat tele volt mar a forum bufferom, valahogy ki kellet uritenem es behoznom a lemaradast Amugy ejjel mikor irtam fel se fogtam hogy enyi, csak most nezem hogy vazze ez komoly kulon szam volt, legalabb latni hogy nemkerulom a forumot, csak neha nincs idom...
    Ami a controllereket illeti, igen ott van olyan advanced es preferred, de szerintem az disznek van ott, mert abszolutt semmi hatasa nincs. Ha a hagyomanyos JOY kinyomja a G25-ot arreb es betuszkolja magat a G25 ele a kisebb ID miatt, akkor is hiaba teszem az advancedba hogy a G25 preferred, akkor se lesz az elso a G25, ugyan ott marad ahova elnyomta a JOY. Nekem azzal van gondom hogy valtoznak a controllerek gombjainak szama attol fuggoen hogy mik vannak bekotve USBbe. Ugyhogy komplett bekonfiguralod a G25-ot, aztan hozol es JOYt es az egesz G25 arreb megy 0-rol egesz 30-ra. Aztan persze a gameba nemmukodnek a gombok meg a tengok se, mas szamok alat futnak. Ujra kell konfiguralni, de ha meg kiveszed a JOYt akkor megint arreb csuszik oszt nemmukodik. No erre kellene valami LOCK DEVICE POSITION megoldas. SZAKIK??? Esetleg Tomi555 ??? Ugynezem most meg Tominak nincs ideje, egy idore eltunt
  • Pummis
    Megszánt az ötlet :D alakul a váz :D vár csak egy sima váz lesz de tejes doboz mentes :D és a kényelemre beálitva :D majd dobok képet :D Nem is tudom ki irta Tika te írtad hogy mindenbe belekeztél :D? Valaki irta na neki csak anyit tudom milyen érzés :D
  • Gilb3rto
    Ahonnan a procit megrendeltem fel is porgramozza a srác:)950 a proci +350 a program égetés! Szóval 1300Ft+még 2000 a többi alkatrész, potik, stbstb..
  • pointer4
    Hmm, lehet ez bevállhat...
  • pointer4
    Gyóreggelt!
    Hölgyeim és uraim Tika különszámát láthatták, hallhatták :D
    Amúgy egy gamecontrollert ki tudsz meelni a többi közül, csak még arra nem jöttem rá, hogy a full sorrendet hogy lehet befolyásolni.
  • Pummis
    Jó reggelt srácok :)
  • Tika
    Na vegre behoztam a lemaradasom, vegere is jutottam a forumnak, de jo sok ora is lett, mar megyek, alszok par orat. Holnap meg var a melo a Frex korul, meg mar gyakorolni meg kvalifikalni is kell a futamra.
  • Tika
    Te azt mesz csinalni? A prociprogramozast hogy oldottad meg? En nemakartam zsakutcaba futni vele, inkabb a Leo Bodnar precision joystick controllert megrendeltem az mar kesz, csak a gombokat kell ra kotni. Ha belegondolok, most hol hajszolnak valakit aki beprogramozza a procit, nem er az egesz anyi idegbajt. A Leo megoldotta mar helyettem.
  • Tika
    Kiraly a cuccod Profi kivitelezes!
    Hat milyen muhelyed van neked? Es hogy jutsz hozza a szukseges anyagokhoz, alkatreszek, stb...?
    Ami meg a 747 leirast illeti, szerintem Bin Ladinek biztos tudjak Es sajnos pont miatuk nemjutsz hozza szabadon te magad.
  • Tika
    Vedd meg a legolcsobb Genius Joystickot, aztan szerelj ki egy kezifeket egy 120-as Skodabol, huzd ki a joystickbol az egyik potmetert, es vegul szereld osze. Tuti cucc lesz belole.

handbrake version 1

handbrake version 2, photo1
    handbrake version 2, photo2
    handbrake version 2, photo3
    handbrake version 2, photo4
    handbrake version 2, photo5
  • Tika
    En is ilyesmit akartam, de nemtom lesz-e belole valami. Ha esetleg tudjatok hogy hol es menyiert, akkor irjatok meg.
  • Tika
    Hat wazzze ez nagyon brutal. Oszt meg nekem mondja valaki hogy normalis-e vagyok hogy cockpitet csinalok.
  • Tika
    A fene... most nezem, Pointer megelozott, de csak azert mert mostanaba nemlacodok ki a melobol.
    De attol meg csomagolhatod a szimut...