Szimulátor Cockpit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mission Impossible 2010: PRO Class
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Pénteken merészeltem egy kis finomítást eszközölni a cumón : 😄
Van a régi kormányom (FFGP), és szeretném a pedálját használni kuplungnak. Az usb csatlakozója le van vágva. USB csatlakozóm van, de nem tudom, melyiket hova kéne kötni, kísérletezni nem akarok, mert simán elrontaná a tápot, ha zárlatot csinálnék...
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
www.smart-bus.hu
úgy egyszerûbb lenne<#idiota>#idiota>
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
Én azt a k*va nagy fémdarabot onnan sehova nem vagyok hajlandó vinni 😊
Már így is a levegõben forog, hogy egy másik szobába kéne átvinni. <#falbav>#falbav>
www.smart-bus.hu
Viszont ha a te moncsid panelének ez a valós felbontása, (készikönyv ellenõriz) akkor ebben hajtva, az asztalnak csak szélesebbnek kell lennie, nem nyújtottnak.
ha nem natív felbontást használsz akkor lehet hogy furán fog megjelenni 1-2 program a monitoron
petersilver: te milyen felbontáson van a desktop ? mert a leírásod alapján marhaságon.
blory: örülök hogy írsz 😄 , Az az igazság hogy két fémdarabot összeheggeszteni nem egy olyan hihetetlen dolog ám, csak van akinek van rá lehetõsége. Valószínû ha faternek nem lett volna ívheggesztõje, és nem segít az elején nekem, akkor salgóból csinálok 😄
A többi dolog meg csak hozzácsapódott 😄
A technikai részéhez szólnék hozzá, amit a barátod csinált az alapból jó, nem tudom milyen más állású vagy szerepû gombokra gondolsz, de pl egy ilyen USB-panelre analóg potikat is beköthetsz, illetve 32 gombot. Persze így egy többállású kapcsolót is, max a 32bõl többet elhasznál.
Na most aki még ennyit se akar rákölteni, az vaterán, ph-n, a lényeg hogy használtan beszerez különféle usb csatis játékvezérlõket. Azokat szétkapja és beköti 😄
Azt hogy hogyan lehet bekötni(mint pl itt) több monitort azt nem tudom. Csak olyan elképzelésem van hogy több számítógép, mindegyiken fut a játék, és átküldi hálózaton az infót hogy mit mutasson.
Most komolyan, hol olvastál még csak apró kis utalást erre? 😄 Szóval rosz a lelkiismereted! Valld be, te voltál! 😛
És dönti mind a 4 irányba, ezzel szimulálva az autó mozgását redukált formában.
És penumatika szelepek vezérlik a tartályból a levegõt a munkahengerkhez, amiket egy usb interface vezérel, ami egy x-sim nevezetû program vezérel, ami játékonként külön plugin segítségével szerez tudomást autód, repülõd, helikoptered, érõ g erõkrõl. Persze mindezt millió állítási lehetõséggel.