Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• Tika
    Hat tele volt mar a forum bufferom, valahogy ki kellet uritenem es behoznom a lemaradast Amugy ejjel mikor irtam fel se fogtam hogy enyi, csak most nezem hogy vazze ez komoly kulon szam volt, legalabb latni hogy nemkerulom a forumot, csak neha nincs idom...
    Ami a controllereket illeti, igen ott van olyan advanced es preferred, de szerintem az disznek van ott, mert abszolutt semmi hatasa nincs. Ha a hagyomanyos JOY kinyomja a G25-ot arreb es betuszkolja magat a G25 ele a kisebb ID miatt, akkor is hiaba teszem az advancedba hogy a G25 preferred, akkor se lesz az elso a G25, ugyan ott marad ahova elnyomta a JOY. Nekem azzal van gondom hogy valtoznak a controllerek gombjainak szama attol fuggoen hogy mik vannak bekotve USBbe. Ugyhogy komplett bekonfiguralod a G25-ot, aztan hozol es JOYt es az egesz G25 arreb megy 0-rol egesz 30-ra. Aztan persze a gameba nemmukodnek a gombok meg a tengok se, mas szamok alat futnak. Ujra kell konfiguralni, de ha meg kiveszed a JOYt akkor megint arreb csuszik oszt nemmukodik. No erre kellene valami LOCK DEVICE POSITION megoldas. SZAKIK??? Esetleg Tomi555 ??? Ugynezem most meg Tominak nincs ideje, egy idore eltunt