Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Szia,
igertem hogy lesznek kepek, es azt be is tartom. Mar egy pici elozetes meg is volt. De meg ahogy irtam rengeteg a melom es nagyon keves az idom, ugyhogy meg egy picit birjatok ki. De tudjatok hogy mondjak... A turelem rozsat terem
Nyugi, mindennek eljon a maga ideje.
Sajnos van amire en mar tobb evtizede varok es nem es nem alakul (nem a Frexre gondolok
), no ez mar boszanto (ahogy egyik kollegam is mondta, mar tele van a kert rozsaval, de nincs senki akinek adhatnek belole
), de par hetet egypar fotoert, gyerekjatek kibirni
Mit mondjak erre?..., a Frexel kapcsolatba ez nekem a legnehezebb, amit el kellet viselnem hogy sokaig semmit nem tudtam beszerezni. De mar vegre a dashboardon kivul minden megvan. Remelem hamarossan ezt is megcsinalom, de meg be kell vasarolnom 36 gombot amivel remelem nem lesz problema (ilyen szakuzletek vannak) de tobb problemat latok a plébe amit a muszerfalra akarok felhasznalni. No azt nemtom hol fogok tudni szerezni. Az meg nagy tudomany lesz. Ebbe az allamba nem lesz konyu szerezni olyat.