Szimulátor Cockpit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mission Impossible 2010: PRO Class

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Kapják be, amikor megrendeltem ez még nem volt kiírva az tuti.
Láttam volna akkor is, ha most észrevettem.
Na mind1, jó lesz akkor is.😊
A kormányról: G25öm van, úgyhogy nem ez az ok, egyrészt a cél h még jobb legyen mint a G25 (olajos rendszer+FF😎 másrészt leginkább nem eladásra szánom, mert arra nincs sajna idõm hogy mechanikát gyártsak több darabhoz esetleg, hanem leginkább az elektronika része érdekel, villamosmérnöknek tanulok és kihívás😊 Sima joy nem próbléma a kézifékem is saját panelrõl megy és most az FFB foglalkoztat😊
mert oda van írva hogy legközelebb mikor tudják leszállítani.. ilyen egy kis manufaktúrás cég.. 😄
Rendeltem innen egy apróságot.
Cirka 10 napja történt, pénzt azonnal levonták, de a cuccról semmi hír.
Paypalon keresztül ment a dolog.
Mennyi idõ után kezdjek reklamálni ( bár angol nem megy annyira)?
A hsz.-t csak azért ide, hátha vki ismeri az oldalt. Sorry, ha nem!
Köszi!
A loadcell mod-ról van valahol leírás?
Loadcell mod meg van hozzá, ha annyira akarod 😄
szerintem teljesen jó ilyen célokra is, igaz a H-váltót valahogy nem ártana modolni hogy kicsit keményebb legyen
Az hogy a fék közelebb van a kuplunghoz, szerintem semmi gondot nem okoz. A kuplungot úgyis max elinduláskor használja mindenki. Menet közben pedig bal láb féken, jobb láb gázon. Ha gyors akarsz lenni és így kényelmes is.
A G25 pedálsor ennyi pénzért bõven tudja azt amit elvárhatunk tõle. Robosztus, belsejében fémalkatrészek, önzáróanyákkal szerelve, "tuningolható" 😊 Ha lehetne load szenzort beleépíteni, király lenne,
Heel&toe és H-váltó rajongók pedig komolyabb pedálokkal és kéziváltóval nyomják, mert ezek az alap cuccok nem arra lettek kitalálva.
A Clubsport pedál az, ami érdemben többet tud a G25 pedálsoránál (load szenzoros fék!), de az ugye maga 200 euro, ami kb egy komplett G25 ára.
Két oldalsó a tartó, onnan van csavarral megfogva a pedáltartó rész.
Nekem még a hosszabítót kell elhelyeznem, még nem tudom, hogy hogy lesz. Valszeg a rá lesz karva, úgy kell csinálni, hogy ráférjen, más ötletem nincs hirtelen.
Honda - The Power of Dreams
Az utolsó képhez hasonlóra gondoltam, de jó, hogy mutattad, mert az az elgurulás elleni részt is beleteszem <#ravasz1>#ravasz1>
Itt egy kép, hogy hova kéne, és a szék amin ülök, remélem elég infót ad majd. Itt a kép xD
Valamekkora dõlése legyen akkor? Nem tudom, nem próbáltam még úgy, hogy döntve van a pedál! Most így ahogy van, jó nekem. Kicsit magas a szék, (mutterék széke jó lenne, csak nem adják oda<#falbav>#falbav><#banplz>#banplz>) szóval akkor nem fontos a dõlés, nem? Max egy kicsit<#idiota>#idiota>
Lehet alattad a pedál fotelbõl, forgószékból, vagy majdhogynem nyújtottlábbal ülsz, és jól elõtted. Persze a pedálok alap dõlése, foteles verzióhoz van hangolva.
A lényeg hogy hosszútávon kényelmes legyen
Pár kép:
kép
kép
kép
kép
kép
kép
kép
#2485 rFactor kép nemtom miért került oda 😄
Ez csak a legelsõ állapota volt, azóta lett loadcellre upgradelve.
De állandóan nyaggatni kell kis infóért, meg fotóért, most se válaszol majd napokig 😛
Kéne csinálnom egy pedáltartót, mert ez így nem jó, ahogy most van...
Ne gondoljatok semmi nagy dologra, csak fából valami egyszerûbb darabot xD
A kérdésem az lenne, hogy láttam már pár képen, és DÖNTVE volt a pedál! Ez miért jó, kényelmes?
Én is ilyesmire gondoltam, majd ha hazajöttem, teszek fel képet, meg egy paintes rajzot<#idiota>#idiota> a tervemrõl
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
De am drukkolok , hogy sikerüljön😊
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
amugy zsír a cockpit!ú
ám fasza kis mûhelyed van jó kis aknával ááhhh😄
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
www.smart-bus.hu
na az a gáz hogy ha magasra rakom az FFB-t akkor is megakarja fogni cask nemérzem mert egy ponton(850°-nál) valami kis FFB mentes területet érzek xDD
most alacsonyan van az FFB most kényelmes is de megis fogja 850°-nál!
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
www.smart-bus.hu