Szimulátor Cockpit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

petesilver
Essz lenni monitor, lefelé jönnek ki a hátlapból, szóval így ehhez igen.

Mission Impossible 2010: PRO Class

pointer4
Jeeeeeeee, ûber lettt 😄
Tévé kábeleihez hozzáférni ? 😄
petesilver
Táddáám! Íme! Ilyen lett! Nagyon jó minõségû munka, nagyon jó cuccz!

petesilver
Hazahoztam, már csak a képeket várom mailben. Hát nagyon korrekt darab! Valami eszméletlen jó érzés beleülni, hülyére állítható, de ahogy be volt alapból állítva, nagyjából pont jó volt, és nagyon király így tolni. Persze ezt még csak gondolom, mert a teszt az itthoni öszerakás után jön, de szerintem nem tévedek! Amint megjön a kép, berakom!

pointer4
Go go go <#taps>
petesilver
Megjött a telefon, ma mehetek érte! Lesz majd kép is, meg most már akkor újra irány iracing! 😊

bardocz
Jaja,az is durva😄
milk4
De nézzétek már meg a füzetét,csak a szimpla pálya rajz van rajta.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Vártam, hogy mikor üvölt, ÁLLJ! Kiszállok! 😄

www.smart-bus.hu

bardocz
Legjobb,ahogy mondogatja,jobb,bal,jobb,mintha menne vele bármire is a pilóta😄 Kb 0 információértéke van😄
Szerencsétlen kicsit berezelt... a fák közt szinte csak kapaszkodik! 😄

www.smart-bus.hu

bardocz
És hogy össze vissza?😄
pointer4
<#eljen><#wave><#taps> Majd képet!!!
solo
ááááááááááááá....a tag az 5. képen xDNagyon durva xD

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

petesilver
Az alsógatya+zokni+sötétplexis bukósisak az nagyon kemény!!!!!!!!!!!!😊

petesilver
Én külön egy ilyen gurulós széket úgy alakítottam át, hogy kivettem a kerekeket, mûanyagdobozos bomba, vagy egyéb 2,5dcl-es ital kupakjait levágtam, kupakba beleraktam a fémrudat, kiöntöttem epoxyval, majd ezt dugtam vissza a kerék helyett. DE aztán zavart a két szék, a gurulósszék támlája gyende, elhajlott összevissza, hosszabb versenyeken már görcsölt a lábam, rühelltem már annyi év után leszedni-feltenni a kormányt, így végül most rendeltem inkább 1 MABO Cockpitet, pár nap és kész is! Remélem felkerül az oldalára majd új upgrade-ként, mert csak a cockpithez vettem egy 22"-os monitrort, és újításként monitortartó is lesz hozzá aplikálva. Már csak valami normális pedál kéne, de elsõre tesztelem majd az öreg MOMO-val 😊

Forrest Gump
Bah, most látom, nagybetûkkel, hogy május vége.
Kapják be, amikor megrendeltem ez még nem volt kiírva az tuti.
Láttam volna akkor is, ha most észrevettem.

Na mind1, jó lesz akkor is.😊
Köszi Pointer h beraktad a képeket😊 Az igazság az hogy a loadcell még nincs beépítve, csak itt van a dobozban, de mostmár mindjárt vége a sulinak és hazatudom hozni végre a cockpitet, be tudom majd fejezni.
A kormányról: G25öm van, úgyhogy nem ez az ok, egyrészt a cél h még jobb legyen mint a G25 (olajos rendszer+FF😎 másrészt leginkább nem eladásra szánom, mert arra nincs sajna idõm hogy mechanikát gyártsak több darabhoz esetleg, hanem leginkább az elektronika része érdekel, villamosmérnöknek tanulok és kihívás😊 Sima joy nem próbléma a kézifékem is saját panelrõl megy és most az FFB foglalkoztat😊

Forrest Gump
Ezt.

Helyhiány miatt nálam max ez jöhet szóba sajnos.:S
és mit rendeltél ?

mert oda van írva hogy legközelebb mikor tudják leszállítani.. ilyen egy kis manufaktúrás cég.. 😄

Forrest Gump
Üdv!

Rendeltem innen egy apróságot.
Cirka 10 napja történt, pénzt azonnal levonták, de a cuccról semmi hír.
Paypalon keresztül ment a dolog.
Mennyi idõ után kezdjek reklamálni ( bár angol nem megy annyira)?

A hsz.-t csak azért ide, hátha vki ismeri az oldalt. Sorry, ha nem!

Köszi!
Nixim upgrade már benne figyel <#wink> 27 mm-es lett végül, iRacing-re optimalizálva.
A loadcell mod-ról van valahol leírás?

pointer4
Szerintem a G25 pedálja Nixim upgrade-al nagyon jó lesz. Az eredeti minõség többszöröse. E felett talán csak a CST pedál lehet.
Loadcell mod meg van hozzá, ha annyira akarod 😄

Hecker007
Heel&toe és H-váltó én pont így használom a G25-öt 😛 😄
szerintem teljesen jó ilyen célokra is, igaz a H-váltót valahogy nem ártana modolni hogy kicsit keményebb legyen

bardocz
Nyomja komolyabb cuccal az.akinek van rá pénze!Mert hogy én ne fogok elbaszni 100ezret egy váltóra és pedálra az biztos.Abból veszek egy 26"-os monitort,vagy egy biciklit,de akár valami régi autót is.
Most azt mondod, hogy az a leglényegesebb szempont, hogy a szõnyeghez tapadjon? 😉
Az hogy a fék közelebb van a kuplunghoz, szerintem semmi gondot nem okoz. A kuplungot úgyis max elinduláskor használja mindenki. Menet közben pedig bal láb féken, jobb láb gázon. Ha gyors akarsz lenni és így kényelmes is.
A G25 pedálsor ennyi pénzért bõven tudja azt amit elvárhatunk tõle. Robosztus, belsejében fémalkatrészek, önzáróanyákkal szerelve, "tuningolható" 😊 Ha lehetne load szenzort beleépíteni, király lenne,
Heel&toe és H-váltó rajongók pedig komolyabb pedálokkal és kéziváltóval nyomják, mert ezek az alap cuccok nem arra lettek kitalálva.

bardocz
Hát a G25 pedálnál szerintem semmiképp sem gagyibb,annál elbaszottabb pedálsor nincsen,a fék közelebb van a kuplunghoz,mint a gázhoz.Fanatecén szerintem kényelmesebb fék közben gázt adni.És ez nagyon durván tapad a szõnyeghez,konkrétan amikor fel akartam emelni,úgy húztam el a szõnyeget,hogy az asztal alól kicsit kijött,pedig van rajta 1 gép,monitor,könyvek,meg minden lófasz,és nem olyan könnyû mozgatni.Hát igen,tépõzár rulez😛
Az alap Fanatec pedál ránézésre nem lehet nagy kaland szerintem. Nem jobb mint a G25 pedálsora. Sõt. Gagyibb.
A Clubsport pedál az, ami érdemben többet tud a G25 pedálsoránál (load szenzoros fék!), de az ugye maga 200 euro, ami kb egy komplett G25 ára.

AlieN911
Jaj, az lemaradt, hogy az utolsó képen lévõ pedáltartónak, a belseje hogy nézhet ki, nincs ötletetek?
Két oldalsó a tartó, onnan van csavarral megfogva a pedáltartó rész.
Nekem még a hosszabítót kell elhelyeznem, még nem tudom, hogy hogy lesz. Valszeg a rá lesz karva, úgy kell csinálni, hogy ráférjen, más ötletem nincs hirtelen.

Honda - The Power of Dreams

AlieN911
Értem! Köszi!
Az utolsó képhez hasonlóra gondoltam, de jó, hogy mutattad, mert az az elgurulás elleni részt is beleteszem <#ravasz1>
Itt egy kép, hogy hova kéne, és a szék amin ülök, remélem elég infót ad majd. Itt a kép xD
Valamekkora dõlése legyen akkor? Nem tudom, nem próbáltam még úgy, hogy döntve van a pedál! Most így ahogy van, jó nekem. Kicsit magas a szék, (mutterék széke jó lenne, csak nem adják oda<#falbav><#banplz>) szóval akkor nem fontos a dõlés, nem? Max egy kicsit<#idiota>

pointer4
Hát ez az üléspoziciótól függ, úgy kényelmes, ha semerre se feszített lábfejjel félig nyomod a gázt/ féket. Kicsit kelljen csak mozgatni a felengedéshez, és a benyomáshoz. Mert vagy felengedett pozíciótól fog elfáradni a lábfejed, vagy az állandó lenyomástól, egyik se jó.
Lehet alattad a pedál fotelbõl, forgószékból, vagy majdhogynem nyújtottlábbal ülsz, és jól elõtted. Persze a pedálok alap dõlése, foteles verzióhoz van hangolva.
A lényeg hogy hosszútávon kényelmes legyen
Pár kép:

kép
kép
kép
kép
kép
kép
kép

#2485 rFactor kép nemtom miért került oda 😄
pointer4

Ez csak a legelsõ állapota volt, azóta lett loadcellre upgradelve.
De állandóan nyaggatni kell kis infóért, meg fotóért, most se válaszol majd napokig 😛
AlieN911
Sziasztok!

Kéne csinálnom egy pedáltartót, mert ez így nem jó, ahogy most van...
Ne gondoljatok semmi nagy dologra, csak fából valami egyszerûbb darabot xD
A kérdésem az lenne, hogy láttam már pár képen, és DÖNTVE volt a pedál! Ez miért jó, kényelmes?
Én is ilyesmire gondoltam, majd ha hazajöttem, teszek fel képet, meg egy paintes rajzot<#idiota> a tervemrõl

bardocz
KÉPT!😄
pointer4
Mondjuk neki épp van loadcelles pedálja 😄
És had mondjam el a képek alapján nagyon tuti 😄
bardocz
Ráadásul a fanatecen a gázpedál szerintem kényelmetlen:S Vagyis nekem nem jön be,közel sincsen a fék meg a kuplung szintjén.Igaz én a simáról beszélek,de nem sok különbség van a kettõ között.
Lehet könnyebb dolgod lenne, ha elõször pedálsort csinálnál. Load szenzoros fékkel, kuplunggal. Egyszerûbben elkészíthetõ, olcsóbban mint egy kormány és nagyob piaca is lenne. Igényes kormányok elérhetõek a boltokban (LogiTech DFGT, G25, Fanatec GT3RS) de a jó pedál az "hiánycikk". A Fanatec Clubsport 200 euroért a legolcsóbb, de az is csak Németországból rendelhetõ, itthon nem árulják.

milk4

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

solo
Bazze, itt mindenki milliomos akar lenni a fejlesztéseivel? xD
De am drukkolok , hogy sikerüljön😊

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Szépen alakula masina😄 Én meg most elég nagy fába vágtam a fejszémet😊 illetve még csak infógyûjtés stádiumban van a dolog, leghamarabb szirentem Zh-k után állok neki. Eldöntöttem hogy saját FFB kormányt fejlesztek😊 Nem lesz egy egyszerû menet, azthiszem fõleg a windows driver írásával lesznek bajaim de remélem majd sikerül alkotni valamit.

pointer4
Hát ha kész lesz, közelíti majd a 200-at. Ebbõl persze 80% a pneumatika.
Cowek
Eddig mennyibe van a szépség? :-)

http://www.f1-info.hu/

tyû, faja lehet 😊

Hoffi
hallgasd inkább annak a harley-nak a szép hangját ott a háttérbe😄

amugy zsír a cockpit!ú
ám fasza kis mûhelyed van jó kis aknával ááhhh😄

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

pointer4
Végre kész, 4. nap végére.
Elegem van a flex hangjábó 😄

bardocz
Nade ettõl még nem lesznek lábai😄
100%-ra állítsd az FFB-t, az effekteket meg vedd le nullára... aztán játékokon belül finomhangold az FFB-t...

www.smart-bus.hu

Hoffi
mostmá rájöttem😄

na az a gáz hogy ha magasra rakom az FFB-t akkor is megakarja fogni cask nemérzem mert egy ponton(850°-nál) valami kis FFB mentes területet érzek xDD
most alacsonyan van az FFB most kényelmes is de megis fogja 850°-nál!

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Hmmm... pedig kéne lennie... <#fejvakaras>

www.smart-bus.hu