Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• Tika
    Hupikek torpikek!!! Hat haver most fejen telaltad a szoget! Hogy en annak idelyen (kb fel eve) menyit hajszoltam meg kerestem az interneten meg irkaltam a forumokba (ide is) hogy milyen megoldas lenne arra hogy az egyszeru gagyi joystickom nenyomja ki a G25-ot a sorrendbol. Mert pont nekem is az a gondom hogy ha a G25-ot bealitom a JOY nelkul es valamikor maskor meg be van kapcsolva a JOY is akkor mar nemmukodik a G25, mert egesz mas gombszamokat kapnak a gombok. Ha egyedul van a G25 akkor 0 vagy 1-tol kezdodnek a gombok, ha meg ot a JOY is akkor a JOY van 0 vagy 1-tol es a G25 athurcolkodik a 30-ra es onan kezdodik. Ez a idegeimre ment de sajnos semmi megoldast nemtalaltam ra, akkor csak ugy tudtam megoldani hogy bakonfiguraltam a G25-ot ugy hogy ott van a JOY is, es aztan mindig ot kellet neki lenni, ha kellet, ha nem. Ez volt az egyetlen megoldasom. De azota megszoktam, oszt jovan. De most meg olvasom a Pointer baratunk irasat hogy a PC valami USB ID szerint rakocsgatja, az jo nagy hulyeseg. Semmi ertelmet nemlatom, mi az elonye annak? Mert akkor van ott 3-4 controllered oszt veszel valami ujat aminek a legkisebb ID szama van, akkor az egeszet atrakja arreb mashova oszt konfiguralhatod az egeszet elorol az oszes gombot. Erre jo lenne valami megoldas hogy a sorrend stabil legyen es nevandoroljanak a USB kontrollerek attol fuggoen hogy eppen milyen USB ID-et dugsz be. Tomi555, ehez tudsz valamit hozza szolni? Ahogy kivettem, te elegge felturtad a USB cuccokat, lehethogy tudsz valamit amit mi nem. Jo lenne stabilizalni peldaul hogy a G25 stabilan mindig az elso legyen.