Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Sziasztok viszatertem!
Veeeeeegre hozzajutottam a SG forumhoz is, veszem eszre hogy brutal lemaradtam a temaba, de sorry, sajnos mostanaba az utolso hetekbe nemtom hol all a fejem, meg fingani sincs idom, nagy kapkodas minden, de orulok hogy mar tobbet tudok a Frexel foglalkozni es mar kozeledem a befejezeshes. Vegre mar nemlognak a belei meg a kabelek belole. Szuper bekabeleztem az egeszet, azt nemgondoltam volna hogy ramegy egy egesz napom, en ugy 2-3 orat szamitottam, de tevettem. De ahogy Pointer baratunk is mondta, ha valamit csinalsz, akkor csinald rendessen.
Valamit tobszor is kellet mert behuztam a kebelt hatulrol egesz elore, oszt hianyzott 10cm
, akkor ki vele, valahol nyernem kellet 10cm-t
aztan ujra kabelezni, brutal munka volt, de megerte. Sracok ez most nagyon kiraly!!! Ahogy kesz lett, maris a Visza a jovobe filmbol a DeLorean auto jutott az eszembe, az volt hasonloan bekabelezve, de azon se volt enyi kabel mint nekem a Frexen. Es meg nincs meg a dashboard, pedig az lesz a fo maszter kabel kiraly 36 gombal matrixba kotve, mar most rettegek ha belegondolok hogy fogom csinalni. De igaz ott a kebelek csak a dashboard (muszerfal) alatt lesznek egy helyen, nemfognak hatulrol elore huzodni. Szoval meg elegge elvagyok merulve a munkaba, de remelem hamarosan kesz leszek vele. Most meg ma a versenyekre is gyakorolnom kell, mert folytatodik a OLFSL es nalunk indul az Antik GT Cup. Amugy ezzel fogadjatok el meghivasomat a bajnoksagra http://www.lfs.simracing.sk/
Meg most vasarnap indul (fojtatodik) a OLFSL (Original LFS League) http://www.lfs-league.com/ azon rendszeressen indulok, aki LFS-zik johetnetek oda is, csupa idegenek vannak ott, lehetne ott mar vegre valaki a kornyekrol is.
Pointer ne szegyeld magad, es gyere szepen a futamokra!