Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• rbal
    Eljutottam odáig, hogy építettem egy égetőt, de azal sem tudom felismertetni az asszony gépén a PIC-met! Már össze vissza forrasztgattam mindenféle portra, de semmi. Biztos hogy én vagyok a balfasz, de hát én máshoz értek, ez csak faja lenne ha összejönne. Kezd azért az ideg megenni, elfogyott minden hazai lehetőségem, legalábbis úgy érzem. Nem tudom Zsika, szóba jöhetne e, hogy postára dobjam neked ezt a control lapkát chipestül, és megnéznéd mi lehet a bibi? Ha igen, akkor a részleteket megbeszéljük.

Amúgy bocs mindenki mástól, hogy közben itt linkelitek a Frex részleteket, meg valami Aludarabokat, amin van valami poti, meg loadcell, és még rezeg is. :) Nagyon jó a kézi, csak mi van az egész FREX-el! Képet-vidit kérünk! Amúgy tudom milyen erkélyen fűrészelni, reszelni, meg a szobában fúrni. Nem egyszerű!
    Az aludarabosra csak annyit, hogy a gázpedál az olyan buszos, abban van ekkora, de a többi az kiba jó lehet! A loadcellje az nem lehet hogy ilyen kis háztartási digitális mérleg féle? Abban is szerintem valami ilyen pici lehet. A mienk üveg, 4 lábbal, meg a kijelző azt kész. Már gondoltam rá hogy szétszedem, de biztos kapnék a pofámra érte. Pointer majd szeretnénk egy jó kis leírást a pedálról milyen, de jó lenne min-max beállításokkal, mikor mit csinál, mi jó mi nem stb....