Szimulátor Cockpit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hoffi
megcsináltam de semmi változás😄
mindegy jó ez igy😄

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Vedd le nullára, és a pipát is szedd ki...

No persze zongorázz végig minden beállítást... hangold magadra...

www.smart-bus.hu

Dá! 😊

www.smart-bus.hu

Hoffi
a középrehúzás az a centering spring ugye?😄

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Így is beesem az asztal alá. egy nagyobb féknél! 😄

www.smart-bus.hu

Kapcsold ki a középre húzást! Akkor jó lesz az FFB, és megáll majd 850-nél...

Egyébként vágd oda nyugodtan, semmi baja nem lesz... minden indulásnál körbe tekeri magát nálam, koppan akkorát... eleinte még megfogtam, de most már hagyom... 😊

www.smart-bus.hu

Hoffi
mármint erõvisszacsatolás nálkül nemolyan jó😄

Hoffi
aha😄

kurva jó😄
viszont van egy olyan kérdésem hogy az nem fáj neki ha odabaszon 900°-nál?(érted mire gondolok)
mert én 850°-on játszom vele hogy ne basszam oda!
de ha bekapcsalom az erõvisszacsatolást akkor nem fogja meg 850°-on ha meg kikapcsolom akkor mg fogja ahhol beállítottam de akkor meg olyan nemis tudom akkor nemolyan jó😄

elõre is köszi

pointer4
A kormányodat kenem ösze zsírral, hogy egy éles jobbosnál a földrehuppanjál teee 😛

Hoffi: Jeee, és tetszik ?
Hoffi
megvan a G25😄DD

Elég bekenni jó vastagon zsírral az oldalad, nem kell azt tágítani.... 😄

www.smart-bus.hu

pointer4
Hát elvileg jár hozzá sín. 3 furatba rakhatod a csavart elõl hátul, és úgy állítod a dõlést. A sín pedig csúszik elõre hátra.
Kb 90kg-felett kicsit tágítani kell a széket 😄
bardocz
Hát mondjuk itt van ez,és erre négy láb!😄

Esetleg állítható dõlés,lentebb mutatta valaki a sajátját,hogy hogy csinálta meg,olyasmi tökéletes lenne,csak nem váalszolt,hogy vállalna-e készítést😞
pointer4
Hát rajzold meg mire gondolsz 😄
Elvileg nem ördöngõsség 😄
bardocz
Olyat vállalnál,hogy egy sportülésre csinálsz lábakat?Ha lesz pénzem majd veszek egyet a bannerban található ólcsósportülés oldalról,csak ellõte eldöntöm,hogy az legyen,vagy új bicikliváz.
pointer4
De rég volt már izomlázam <#duma><#wilting>
1
2
3
4
5
Remélem holnap estére már hasonlítani fog egy motionsimhez <#vigyor2>
milk4
Ja...most nézem a fejlécben már ottvan.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

milk4

Hoffi
X-Pitem van! 😛 X-Pitem van! 😛X-Pitem van! 😛X-Pitem van! 😛X-Pitem van! 😛X-Pitem van! 😛X-Pitem van! 😛X-Pitem van! 😛X-Pitem van! 😛X-Pitem van! 😛X-Pitem van! 😛X-Pitem van! 😛X-Pitem van! 😛X-Pitem van! 😛X-Pitem van! 😛X-Pitem van! 😛X-Pitem van! 😛<#idiota>

supermogyi
UP!

A lányokról lecsúszik a bugyi, ha X-Pited van 😄

Bizonyíték, nem ígéret! 😊

Cockpitet mindenkinek :D

petesilver
Így nézve tényleg nem nagy különbség. Én most egy 22colos fullHD Wide monitort néztem ki erre a célra, ami 16:9 -es képarányal rendelkezik a szokásos 19:10-es arányal ellentétben. Csak én mindig fáztam ettõl a wide dologtól, viszont a cockpithez már muszáj vennem egy ilyen lcd monitort.

Mission Impossible 2010: PRO Class

pointer4
De, ha hagyod neki 😄
Eleve egy HDReady tv-n, 1280*720-ba játszól ettõl szélesebb lesz az 'asztal' viszont nem szétnyújtja, csak több helyed lesz 😄 És hogy ne legyen olyan csõlátásod, a játékban még állítasz a FOV-on.
pl1 pl2
petesilver
Jövõ héten elmegyek. Másik kérdés: 16:9-es arányú monitoron-tv-n mennyire élvezhetõ az autóversenyzés? Nem nyújtja nagyon szét a kormányt, tájat, ilyesmiket?

pointer4
Hát menj el a Rákóczi térhez, és próbáld ki, hogy kényelmes-e 😄
Ha ponnt jó, akkor mindegy hogy állítható-e 😄
petesilver
😊 Köszi! Gondolkodom most egy ilyen X-PIT-en, ránézésre nekem megfelel. Egyedül az a necces, hogy nem állítható a pedál alatti rész, nektek mi a tapasztalatotok? Jó az fixen, vagy érdemes állíthatóra csinálni? Mondjuk az igazi a pedálszett, ami eleve feülrõl rögzített, mint a normális pedálok, de hát annyit nekem nem érdemes erre szánni.

pointer4
De, elvitték. Ráadásul az akinek most ilyet építek 😄
Azóta összehaverkodtunk 😄
Itt van még róla fennt fotó is 😄
Amúgy még megvan neki, szomszédvárónak tartogatja talán , mert volt neki X-pit -je is 😄
petesilver
Szia! Nem te hirdetted Ano az elsõ generációs Cockpitedet? Azzal mi lett végül, persze ha te voltál 😊?

Hoffi
kösz mindekinek😄

milk4
Nekem kb. 2hetet késett a digitalizálóm,gariztatni meg nem gariztattam,ezért errõl infót nem tudok mondani.

Hoffi
#2437: büszke is vagyok😄 sok mindent megcsinált már nekem házilag ingyen olyat ami elég drága lett volna ha ugy rendelem.

#2436: hát ja egyébként nem onnan rendelem!hanem innen!

remélem ha innen rendelek minden rendben lesz!

lacica
Büszke lehetsz atyádra,ügyes és balkezes.

solo
Hát, suckmaniától nemnagyon kéne.Bár, te döntöd el, de a gariztatés az egy rémálom.
De mivel a logitech ugy Így vállal rá gyártói garit, ez nem nagy gond.

Szóval, szerintem nyugodtam.De monnyuk már a 180 as plazma tv-t ne tõllük xD

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Hoffi
Az apukám😄
töb mint 14 éve flexel hegeszt meg mittomén mit csinál(Víz,Gáz,Fûtés szerelõ+hegesztõ meg mittomén még mi😄)
énis mondtam neki hogy: apa ezt azé neee😄
aztán aszondja ne fossámá 😄D
mind1 lényeg hogy nem lett semmi xD
LFS-el avattam fel!
de egyelõre nagyon nemjó a cucc mert eddig ugy játszottam hogy egy régi meg egy új pedálsort tettem egymás mellé így volt meg a kuplung is de most nem olyan jó mert a két pedál eggyütt olyan széeles van hogy ha rátaposok a gázra akkor elcsusznak a pedálok! mind1😄
ha minden jól megy és a dédnagymama ad köccsön akkor(márpedig adni fog
<#eplus2>)ma megrendelem a G25-t pixmania.hu-ról
sokat hallottam hogy a pixmania az nem olyan jó hogy sok idõ míg kihozák meg még lyenek igaz ez?

Elõre is köszi

solo
3.képen az a kézben-ölben köszörülés az kicsit ilyesztõ:S
Egyszer ugrik meg a flex, és repül a kezed-újjad mint az egyik ismerõsömnek: S

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

pointer4
Jeeee, nagyon pöpec lettt 😄
De az az ölembe köszörülés! Azt máskor ne 😄
Mivel avattad fel ? 😄
Hoffi
További képek:

Hoffi
ha-ha-ha<#idiota>
nemám😄 jó poén volt😄

na itt vannak a képek!

elõre szólok hogy senki ne szólja le mert 3 kemény mukaórájába került nekem meg fateromnak xD
na meg teljesen ingyen volt!

ja meg majd idõvel Új ülések lesznek😄😄

vagy csak veszek rá valami normális üléshuzatot😄

pointer4
Jeee, hajrá hajrá 😄
Hoffi
KÉSZ A COCKPITEM😄DDD

na majd holnap fellököm a képeket😄D

lehet lesz G25-öm!!😄DD

na csácsá😄

pajti
karbon ülés 😮 wááá
gumicsizma is jár hozzá? 😉

Hoffi
na ilyet csinálok xDD

csak zárt szelvénybõl xD

pointer4
<#fogmosas>
pointer4
Kész a szimu zsóti, jöhetsz érte XD
pointer4
Hát a G25-é eltört, de ezt bizti tudod. Ami eddig volt, az csak felkerült mellé a polcra. Most ezt tesztelem majd. 😄
milk4
Régi kormányoddal mitörtént?

pointer4
Mostmár iRacingnál is, bár GTL-el voltak érdekes pillanatai 😄
Most már csak ki kéne bégre próbálni, de arra nincs erõm 😄
bardocz
Aztakurva,ez rohadt jó!Jobban néz ki mint a régi😄 Az a sebesség meg fordulat számláló minden szimnél mûködik?
pointer4
Ma reggel felkelltett egy haverom hajnalban (8:45), persze nem tudtam visszafeküdni, de legalább hasznosat is csináltam:

Ha valaki meglát egy olyan reklámszöveget, hogy a G25 re felrakható bármien sportkormány, akkor azonnal köpködje le 😄
32cm
Hoffi
vitatkozzak???😄

Itt a remek alkalom, pöröghetsz a farkamon!És lásd hogy nemcsak viccelek mindjárt beléd spriccelek!<#idiota><#buck><#law>

xDDD

Gaben17
nekem azért kéne így teljes egészében<#crazya>

Spirit of Perfomance Koenigsegg