Szimulátor Cockpit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mindegy jó ez igy😄
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
No persze zongorázz végig minden beállítást... hangold magadra...
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
www.smart-bus.hu
Egyébként vágd oda nyugodtan, semmi baja nem lesz... minden indulásnál körbe tekeri magát nálam, koppan akkorát... eleinte még megfogtam, de most már hagyom... 😊
www.smart-bus.hu
kurva jó😄
viszont van egy olyan kérdésem hogy az nem fáj neki ha odabaszon 900°-nál?(érted mire gondolok)
mert én 850°-on játszom vele hogy ne basszam oda!
de ha bekapcsalom az erõvisszacsatolást akkor nem fogja meg 850°-on ha meg kikapcsolom akkor mg fogja ahhol beállítottam de akkor meg olyan nemis tudom akkor nemolyan jó😄
elõre is köszi
Hoffi: Jeee, és tetszik ?
www.smart-bus.hu
Kb 90kg-felett kicsit tágítani kell a széket 😄
Esetleg állítható dõlés,lentebb mutatta valaki a sajátját,hogy hogy csinálta meg,olyasmi tökéletes lenne,csak nem váalszolt,hogy vállalna-e készítést😞
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Cockpitet mindenkinek :D
Mission Impossible 2010: PRO Class
Ha ponnt jó, akkor mindegy hogy állítható-e 😄
#2436: hát ja egyébként nem onnan rendelem!hanem innen!
remélem ha innen rendelek minden rendben lesz!
De mivel a logitech ugy Így vállal rá gyártói garit, ez nem nagy gond.
Szóval, szerintem nyugodtam.De monnyuk már a 180 as plazma tv-t ne tõllük xD
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
töb mint 14 éve flexel hegeszt meg mittomén mit csinál(Víz,Gáz,Fûtés szerelõ+hegesztõ meg mittomén még mi😄)
énis mondtam neki hogy: apa ezt azé neee😄
aztán aszondja ne fossámá 😄D
mind1 lényeg hogy nem lett semmi xD
LFS-el avattam fel!
de egyelõre nagyon nemjó a cucc mert eddig ugy játszottam hogy egy régi meg egy új pedálsort tettem egymás mellé így volt meg a kuplung is de most nem olyan jó mert a két pedál eggyütt olyan széeles van hogy ha rátaposok a gázra akkor elcsusznak a pedálok! mind1😄
ha minden jól megy és a dédnagymama ad köccsön akkor(márpedig adni fog
<#eplus2>#eplus2>)ma megrendelem a G25-t pixmania.hu-ról
sokat hallottam hogy a pixmania az nem olyan jó hogy sok idõ míg kihozák meg még lyenek igaz ez?
Elõre is köszi
Egyszer ugrik meg a flex, és repül a kezed-újjad mint az egyik ismerõsömnek: S
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
nemám😄 jó poén volt😄
na itt vannak a képek!
elõre szólok hogy senki ne szólja le mert 3 kemény mukaórájába került nekem meg fateromnak xD
na meg teljesen ingyen volt!
ja meg majd idõvel Új ülések lesznek😄😄
vagy csak veszek rá valami normális üléshuzatot😄
na majd holnap fellököm a képeket😄D
lehet lesz G25-öm!!😄DD
na csácsá😄
csak zárt szelvénybõl xD
Most már csak ki kéne bégre próbálni, de arra nincs erõm 😄
Ha valaki meglát egy olyan reklámszöveget, hogy a G25 re felrakható bármien sportkormány, akkor azonnal köpködje le 😄
32cm
Itt a remek alkalom, pöröghetsz a farkamon!És lásd hogy nemcsak viccelek mindjárt beléd spriccelek!<#idiota>#idiota><#buck>#buck><#law>#law>
xDDD