Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• tomi555
    Na hát így első pontban leszögezném hogy nem lesz egyszerű. Másodiknak megkérdezném mennyire tudsz programozni? Aztán most meg jöjjön a lényeg:D
    Na tehát a célom nekem is egy FFB kormány kifejlesztése jövő nyárra mire hazamegyek. Már eljutottam egy darabig de most kicsit szünetel a project (mint írtam otthonfelejtettem a panelt:S). Én PIC-el dolgozak(tam eddig, ehet megpróbálkozok majd Atmellel) de ez lényegtelen. Ami a lényeg hogy kb 2 út van. Vagy HID deviceként használod a win saját FFB driverté, én ezzel próbálkozok, vagy írsz saját drivert. Na mármost a lényeg egy megfelelő descriptor (ez írja le az eszköz működését). Amit írtál a 4 tengely 12 gomb nem probléma. Viszont egy működő FFB descriptrot összerakni és életrekelteni már komolyab mutatvány. Addig sikerült eljutni hogy felismeri a gép és kéne kezelni a packeteket, de mivel nem azt kapok amire vártam nem biztos hogy a jó irányban haladok. Sajna az FFB-s pdf pocsék állítólag tele van hibával. Ha gondolog küldj egy msn címet privátban felveszlek és megosztom részletesebben az eddigi anyagaimat, tapasztalataimat.