Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• rbal
    Mi van ma? Nagyon pang a topic! Pointer írhatnál valamit a 350mm-es "OMP" ről hogy tetszik, hogy bírja a G25 ház, hogy érzed, mekkora az erőkar, nem kell e félni, hogy töröd a tengelyt tőben... Engem nagyon érdekel! Nem jöttek meg a hiányzó cuccaim az XRDisplayhoz, és elkezdtem törni a fejem a köv projekten. Az pedig az F1 féle kormány, meg egy rendes autókormány. De mivel még nem tudom műkszik e a kijelző, addig nem akarok F1 kormánynak nekiállni, mivel 6mm-es aluból szeretném, és az kiba drága, addig nem akarom megrendelni. Az sem egyszerű, ugyanis csak táblában kapni 2 m2/tábla, 46000pénz, és nem vágnak, max rendelnek akkora méretet amekkorát akarok. Kéne min. 30×20cm es darab. Meg kéne az autó kormány, hogy a távolságot egyformára csináljam, ne kelljen a G25 ház felfogatásán variálni kormánycserélgetéseknél. Szal egyenlőre agyalok, képeket, vidiket nézek.