Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• pointer4
    Elkészítettem az ábrát amit kértél, de én is bazi sokat szívtam az USB-vel. Hun-ot kötöttem HUB-ba régen, mind erősítős, meg több USB szálat húztam ki mert ha működött is vele a windows, a pc bekapcsolásakot a startup sequence alatt befagyott a bios pl, de csak hideg indításból.
    Csak úgy tudtam megoldani hogy menjen (minden extra HUB, és több kábel nélkül), hogy egy USB kábelre kapcsolót szereltem, a zöld-fehér - D+,D- ereket. De az 5V-ot pl átengedi, tehát a készüék kap áramot, csak a bejelntkezésre vár az adat porton. Lehet ez a trükk az egészben, amire véletlenül, tudtomon kívül jöttem rá.
    Igaz, olyan minden 10-15. bekapcsolásnál a G25 van hogy elbóbiskol és nem középre, hanem kicsitt balrább kalibrál, de akkor nyomik egy ki-be-t, és így elindul amit látsz a képen mind.

Amúgy inkább küld át skypeon a képeket, és én felteszem neked ide sg szerverre :D