Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• Tika
    Sracok, meg egy dolgot szeretnek toletek kerdezni. Foleg Pointer es Tomi555, de a tobbiek is akinek van tapasztalat. Vegre osze dugtam a USB hubot (7 portos aktiv). Most van benne G25, Joystick, Frex, External Keyboard. Ezek stabilan be vannak dugva. Na most ha indulni akarok a szimmel, akkor persze a Win mar megy mert elotte mar dolgoztam benne, akkor mindennek bekapcsolom a 220V-ot (G25, Frex) es utanna bedugom a USB hubot a PCbe. Azert elotte a 220V es utanna a USB connect, mert a G25 mikor eloszor USB es utanna a 220V akkor roszul veszi be, meg nemkalibral, meg stb... Szoval tapasztalatbol mondom jobb eloszor a 220V es utanna a USB connet. De talan 4 dolgot a USB hubon bedugni a hubot a PCbe, talan ez sok neki egyszerre, mert szokja irni hogy USB device not recognized vagy not initialized, neha a G25-ot se tekergeti. Akkor tobnyire a 2 aktiv cuccot ki kell huznom egyenkint. Akkor ki/be G25, megvarom meg tekergeti es kalibral, ha kesz, akkor utanna kulon a Frex ki/be, megtalalja es akkor mar jo.
    A Frex elott csak ketto game controllert szoktam hasznalni, az aktiv G25 es passiv Joystick, es azokat mindig kulon egyenesset a PCbe dugtam be, eloszor a G25 megvartam meg tekerget, aztan a joystick, es ugy mindig mukodott.
    Most is mukodig ha egyenkint dugom be iket (akar PCbe akar Hubba), de egyszerre az egesz USB hubot valahogy nembirja. Pedig mindig minden ugyanoda van dugva, nemcserelgetem a USB portokat. Van erre valami megoldas?
    Es meg keszulok egy egeret is venni, mert fojton oda nyukalni a PCs egerhoz a Frexbol, eleg kenyelmetlen. Szoval legyen itt is egy a Frexbe a KEY mellet.
    Pointer neked a sok USB cucc hogy viselkedik a Hubon ha inditod. Es menyi aktiv USB cucc van rajta (aminek van 220V), az egyik a G25 a masik az elektronika a motionhoz, meg nemtom mik vannak neked. Te hogy vagy ezekkel, hogy csinalod, hogy inditod a szimet (a motiont) es hogy viselkedik neked ez. Most meg lassan jon a pedalod is, az is 1 USB lesz pluszba...
    Mert ezt valahogy meg kell oldanom, mert ha hasznalni fogom naponta, akkor ne legyenek vele gondok.