Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Sracok ma teszteltem a Frexet, olyan felkesz uzemmodba, tetszik, fain, csak meg nem komplett, meg elegge log a bele meg a drotok belole, de a vegen megis csak jok lesznek a biztonsagi ovek az ullesbe. Nem az hogy kiesnek belole, de az hozzaszorit az ulleshez, es meg jobban erzekelteti a mozgast, mert igy sokszor azt vettem eszre hogy a vaksi szemem miatt, neki voltam gornyedve a monitornak, ugy amikor a 75 eves nyugdijas neni vezeti a 1965-os chevyt
Szoval jobb ha az ulleshez szijazom magam. Meg kar hogy ilyen 2 meteres behemotra nyottem, mert mar alig tudok kikanyarodni a Frexel az asztal alol, de meg jo lenne hoszabbitani rajta. Most 174cm, ki lehet huzni egesz 200cm-ig, vagy tovabb is, de akkor mar nemtudok vele kozlekedni a szobaba. Pedig jo lenne meg szettolni olyan 5-10 centivel. De sajnos a 175 centi a maximum amivel itt kozlekedni tudok. Megsporolva a hulye kerdeseket - nem autozok vele a szobaba, de hogy fere tudjam parkolni ha nemhasznalom, es elovenni ha szimezni akarok. De sajnos ez a resze a tervnek nagyon bonyolodik.
Meg vezetes kozbe kicsit szoknom kell a szekundaris billenytuzetet is, mert meg mindig az asztahoz hajlogok a PC billentyuzethez. Pedig a Frexre direkt vettem KEY tartot es itt a KEY rajta, es nagyon popec, vegre ext mar arrol irom. Marha jo. Ha jo berangat a kocsi akkor a KEY is szepen vibral mint ha igazi kocsiba lenne.