Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• Tika
    Wazze... esztetika , nem esztetika. Nekem mindig fontossab volt a hasznalhatosag, stabilitas es pratikussag, mint az esztetika. Lehet, esztetikussab az imbusz, szerintem izles dolga, de a hozzaferhetosegrol akkor is papolni fogok , mert az felbecsulhetetlen ertek sok esetbe. Nemlehet minden ideallissan kenyelmessen hozzaferheto helyen, mert akkor fel szoba lenne 1 cockpit, es a sebvalto a kormanytol 3 meterre lenne
    Amugy nemismerek rad, most mi van ilyenkor??? Allergia hatasa alatt vagy, vagy fuvet szivtal, esetleg nitrot ittal?
    Na mind1, mindenki mashogy szereti. En csokissan es edessen...

Amugy pontossan az a resze kell a pedalkasznyibol ami a foton van, csak ne lenne anyira szet trancsirozva. Szerintem aki ezt tette az elmebeteg
    Olyan nemszettrancsirozott verziod esetleg nincs?