Szimulátor Cockpit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Picott off a kérdésem a topicban, de megkérdezném hogy a monitorod hogy viselkedik? Én is gondolkodtam a 2333sw, meg a 2343bw között, és a 2333sw-rõl találtam tesztet de a bw rõl nem. pár ezer pénz a külömbség, viszont a kerete a bwnek jobban tetszik, meg specifikációkban pár dologgal többet tud. Na a lényeg a kérdésben hogy ténylegesen a valóságban hogy mûködik gameban, meg neten, meg úgy összeségében?
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Amúgy én is gratulálok jópár embernek, van egypár jó cucc amit szerkesztgetettek!
G25 gombok 1 verzióG25 gombok 2 verziócockpitem több képkézi+ülés
http://rbalint.atw.hu/kep1.jpg
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
a fába csak lukak lettek furva semmi menet nincs benne
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
a váltódombra? nos a váltó gombot menetestül találtam a pincébe xD
Amúgy szerintem majd azt fogom,hogy veszek sín-t hozzá,és arra szerintem pont rámegy a mostani szék lába,csak a háttámlát kell levágnom.
Ilyen mûanyag lábú székem vót 😄 egészen 23 percig kb 😄 Azt lefejeltem az asztalt, még a földszinten is hallották. 😊
Egy olcsó gamepad megteszi alapnak egyébként?
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
cak most van egy kézifék + egy szekvenciális váltó is! nagyon zsír lettt holnap rakok fel képeket
engem érddekelne a kézifék megoldása!
elõre is köszi
Jól látom, a H váltó konzol felhajtható ha mégis kéne? 😊
Bal oldalt a bodoz elején mit célt szolgál az az rs232 csati ?
Jó a kézifék meg a plussz gombok a kormányon 😄
<#eljen>#eljen>
Nagyon jól néz ki.
GRT.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
http://rbalint.atw.hu/007.jpg
http://rbalint.atw.hu/009.jpg

Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít.
Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít.
GTLegends, azzal akár mikor indulhattok single módban (rendes karriert kell végig tolni). Nem gond ha törtök zúztok, és ha elmegy a net is van verseny. Kezdésnekjó, meg lehet tanulni vezetni.
Ha meg rendszeresen induló onlinet akarsz akkor iRacing, vagy rFactor és módok böngészése.
Nem kell neki erõs gép, szép is, megéri az árát.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"