11612
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
#4087 A normal csavar elnyalodik, de az imbusz birja... -
#4086 Mondom hogy fere teszem a "T" kulcsot es "L" kulcsal barmikor kicsavarom.
Ventrillo...Ventrillo...Ventrillo..., mi a bajod a temspeakkal? Elfernek egyut a Ventrillo es Teamspeak, nemvesznek osze?
Amugy en jarok a OLFSL-be, csutortokig lehet quali, csak most eppen nemmegy, nemtom me, de nekem is kell meg kvalifikalnom hogy bejussak. Kvalifikalj, es vasarnap indulhatunk egyutt Persze elotte meg kerulunk egyparat.
Fenebe a kezifekhez meg kell par alkatresz, mert meg mindig a foldon hever. -
#4085 Ne kamuzzál, 100x lehetetlen ki-becsavarni akkármilyen csavart meg vissza, legalábbis ha meg is húzod :D Elnyalódik a faszba még a menet is :D
Az imbusz gaggyi :P :P :P Ha normálisat akarsz, nem ilyen félkész gagyi cuccost, leglalább Torx-at használjál.
-
#4084 Van olyanom, csak azt épp használom :)
Nem elmebeteg, csak alapos munkát végzett, ez volt a feladata :D
Kevés csokit eszem, biztos ingerlékeny vagyok :). Inkább otthon csinálnám az elektronikát mint itt sínylődnék a melóban. Ha meg hazajutok a nap végén alig látok....
Amúgy péntek-szomb.-vas. szabad vagyok, akkor mehet LFS! :D De ventrilot tegyél fel, mert ez a Teamspeak ugyan olyan szar, mint amikor megjelent a Roger Wilco helyett.
Ezt találtam: :D
Hozzáférhetőségről meg ennyit :P
Ezt csavard ki a fasza imbuszkulcsoddal
Nem ér fikázni a rajzot :P -
#4083 Amugy megtalaltam a kepet az elso cockpitomrol
Lassan meg majd jonnek a Frex kepek is, csak meg kell hozza egy par alkatresz... -
#4082 Amugy en is szeretlek Pointer, nyugottan huzhatod a rugoimot, sokat birnak azok... -
#4081 Meg elfelejtettem.... Hat ha valaki csavarhuzoval vagy mittomenmivel imbusz csavart csavaroz akkor ne is csodalkozzon hogy a belseje kör alakú lesz. Kepzelem az olyan Flexes fasziknal az lehethogy gyakran megesik, mint ahonnan a pedalt is hoztad, de inteligens muszaki embereknek a vegtelensegig kibir az imbusz csavar. Van olyan amit mar 100-szor brutal ki-be csavartam, es semmi gond, mert hozza valo kulcsukot hasznaltam, es nem Flexet
Amugy en az alvazba M8-as es a cockpitbe ami a kerekes alvazon van rajta, arra M6-os imbuszokat hasznaltam kb. 200-at eddig. -
#4080 Wazze... esztetika , nem esztetika. Nekem mindig fontossab volt a hasznalhatosag, stabilitas es pratikussag, mint az esztetika. Lehet, esztetikussab az imbusz, szerintem izles dolga, de a hozzaferhetosegrol akkor is papolni fogok , mert az felbecsulhetetlen ertek sok esetbe. Nemlehet minden ideallissan kenyelmessen hozzaferheto helyen, mert akkor fel szoba lenne 1 cockpit, es a sebvalto a kormanytol 3 meterre lenne
Amugy nemismerek rad, most mi van ilyenkor??? Allergia hatasa alatt vagy, vagy fuvet szivtal, esetleg nitrot ittal?
Na mind1, mindenki mashogy szereti. En csokissan es edessen...
Amugy pontossan az a resze kell a pedalkasznyibol ami a foton van, csak ne lenne anyira szet trancsirozva. Szerintem aki ezt tette az elmebeteg
Olyan nemszettrancsirozott verziod esetleg nincs? -
#4079 Simán :D A hatlapfejű babapiskóta a legjobb :D -
#4078 M4-es eleve nem lehet erős :D
Régen imádtak engem az autószerelő műhelybe :D Több tucat BETA kulcsot tettem tönkre :D 17-19-es villáskulcs feje szétnyílt a kezemben, nem beszélve a Crowa fejekről :D Még jó hogy a Beta cserélte őket a sulinak :D
És lehet az Titán ha már belelerohadt :D
(igazából semmi bajom nincsen az imbusszal, csak Tikát idegesítem vele, psszt valahova az kell, valahova meg nem) -
#4077 Hat szerintem neki minden gyenge ami nem 6 lapjefű
Lehet piskotabol is, de a lenyeg hogy 6 lapjefű legyen -
#4076 titán csavarok is gyengék?
De az biztos hogy nem olcsó :D -
#4075 Tudod te miért jó az imbusz vaze? Mert szép előlapra vagy kormányra, és itt el is fogyott a tudomány :P
Hozzáférhetőségről meg ne papoljál, a 6 lapjefűt sosem fogja lepipálni :P
Cockpitot meg úgy kell tervezni hogy mindenhova oda lehessen férni :P :P :P
Láttam én már nem egy imbusz csavart, aminek a belseje kör alakú volt, és csoda kellett hozzá, hogy kioperálja az ember :P
Onnan is látszik, hogy az a régimódi, hogy te skype-ot használsz, meg teamspeakt :P Ha normális dolgokat használnál, akkor ventrilo, meg msn lenne a gépeden :P
Amúgy itt a kép amit kértél:
-
Wazze , mi bajod van neked az imbuszokkal. Sokkal jobb es konyebb egy "T" alaku imbusz kulcsal dolgozni mint idetlenkedni ott ketto 13 vagy 14-es kucsal egymassal szembe hogy neperegjen az anya. Wazze nekem kb. 200 imbusz van eddig a cockpitemem (de ahogy ismerem a projektet akkor majd meg bovul egy 50-100-zal) es kb. 4-6 normal 6 szogletu csavar van amibol boven eleg anyi is. Hat amig ki vagy be csavarok 1 hatszogletu csavart 2db kulcsal (egyik fogja az anyat a masik csavarja a csavart) addig ki vagy be csavarok sipp-supp ugyessen kb 15-20 imbusz csavart "T" imbusz kulcsal. Nembeszelve arrol hogy ha rosz a hozzaferhetoseg, vagy keves a hely, akkor normal kulcsokkal megint csak idetlenkedik az ember, de az imbusznal lecserelem a "T" kulcsot "L" kulcsra es ott fojtatom ahol abba hagytam. Es ha meg szukebb a hely vagy roszabb a hozzaferes akkor a hoszu "L" kulcsot lecserelem rovidebb "L" kulcsra es megint fojtatom a melot. Ilyen egyszeru az egesz es nagyon praktikus. Bevallom en se epitettem meg semmit imbuszokkal (csak 1-2szer csavaroztam valamit), de most meg kell mondanom, mar 1 honapja imbuszokkal dolgozok, es ez marha jo talalmany, oriasi szuper cucc. Nagyon egyszeru es praktikus! Es brutal be tudod huzni, megtarcsa meg a vizilovat is!! Meg teged is Pointer. En a te stilusu heggesztett cockpitoknal is mar csak imbuszokat hasznalnak, nagyon praktikus. Ha kiprobaltad volna, akkor ra jottel volna Es meg arrol nem is beszelve hogy a golyos imbusz kulcsal meg sreget is lehet csavarozni, ami szuper mert nagyon sokszor ugy alakul hogy derekszogbe nemferek hozza csak sreget, nem gond akkor a csavar derekszogbe van es a kulcs sreget, es jo kedvel csavarozok. De a normal kulcsal hatszogletu csavart nem tudsz sreget csavarozni, mert kiugrik a kulcs
Es ami bent a szobaba van, az igen is legyen tiszta es ne poros! Ami meg kint futkos az utcan vagy palyan az meg ugyis poros lesz, akkor az legyen poros.
A kabelokkal meg neprovokalj, mert te se szereted a takolmanyokat!
Szoval most meg nalam is mindenhol kabel log, de ha finalizallom a dolgot, akkor tuti eldugom a kebeleket, nehogy belegabajodjak mint a pokhalloba.
Inkabb startolj LFSt es gyere a palyara! Megyek proba futamost. Tesztelni es hangolni a jarganyt.. -
#4073 Így van azért látom sokat tanulsz tőlem Jövő héten neki is állok mert most ellépek 1-2 napra és elvileg szerda fele már fel is gyomok róla képeket a prototípusról csak meg ne öljenek a rugók addig is pápá -
#4072 :D
Rugótányérra olcsó ötlet, veszel egy kisebb alátétet, ami belefér a rugóba, meg egy nagyot, és összeragasztod :D -
#4071 Ha nem találok másik rugót akkor távtartóval megoldom legalábbis azt gondoltam ki :) Ha úgy is durva erős lesz akkor max hasba vág a pedál vagy eltöri az állkapcsom legalább lesz időm a kórházban gondolkozni hogy hol van ilyen rugóbolt vagy felhasználom a jobb szélsőket :) -
#4070 De ha a bal oldaliból levágsz egy 10cm-es darabot, akkor már nehezebb lesz összenyomni mint így nagyban :D -
#4069 Szívesen megküzdenék a problémával :D -
#4068 Asszem az a leg kissebb baj, hogy poros a saleen bele xD A nagyobb baj az, hogy hogy tartja úton a majdnem 1000 lovat ^^ Bár, fia gt miatt visszavan fojtva 600 környékére asszem. -
#4067 Bakker ettől féltem szóval a baloldali kizárva Mondta a csávó hogy ilyen rugókat rendelnek a teleszkópokba (motor, bicikli...) én meg mondom neki add csak ide jó lesz ez (vagy nem) Különben könnyebben összetudom nyomni mint a balról a 2.at -
#4066 Ha valaki még nem találkozott volna vele:
Őt bezzeg nam zavarja, ha a drót lóg balra-jobrra, vagy hogy koszos poros, meg hogy a tartókonzol nem szép és esztétikus :D Meg hogy köcsög imbuszokkal nem tud állítani mindent :P -
#4065 Mi az isten az ott baloldalt :D ? :D Azt befeszíted, és kilövöd vele a pedálszettet a tetőre :D
Az valami ipai légpuskából van mi ? :D -
#4064 Rugók Tudom tudom barom állat vagyok hogy megveszem az összes s.art de balról a 2. és 3. hasonló méret amit Te mondtál csak 1-2 milliméterrel tér el Az a baj hogy a dagiból nem volt több így kértem azt a hosszút is hátha feltudom használni a 2 pici meg ajándékba adták és így fizettem 700ft-ot Ha rendelni szeretem volna akkor azt mondta hogy 3000ft-ból nem úsztam volna meg -
#4063 Köszi -
zsika0524 #4062 Hello rbal! Igen én fotózni szoktam a nyákokat. A furatok azért csúsztak el egy kicsit mert még kétoldalast nem csináltam. Egyébként ezen próbáltam ki a gyári lakkozású panelt, és nagyon jó! A furatok 0,8mm keményített fúróval csináltam+mini dirl( ez a fúró nagyon jó előtte csak simát használtam de azok pár fúrás után mán elég gáz volt). Egyenlőre ennyi majd késöbb írók éjszakás voltam alig látok ki a fejemből. -
tomi555 #4061 Na hamár váltók, beteszem én is hogy mit haladtam a tervekkel (bár fejben már kicsit módosítottam rajta)
kép1 kép2 kép3 -
#4060 Fuhh paszki, lehetett vele meló rendesen :D
Van még vele meló rendesen, hogy 900°-os és FFB-s legyen :D -
#4059 De nem ponnt akkora van :D
3 külön erősségű kéne, ugy fékhez al egerősebb gázhoz a legpuhább.
Ami a kuplungnál van, abból kettőt tettem a gázhoz, így az puhább lett.
Nagyobbik gyengébb rugó: 30Ø*75mm 8-menetemelkedéssel 3Ø-anyag
A keményebbik: 22Ø*85mm 11-menetemelkedéssel 3Ø-anyag -
rbal #4058 Nem a legszebb, de ötletes!http://juegaenelpc.blogspot.com/2009/01/construccion-desde-cero-de-volante-para.html -
#4057 Csőtartó bilincs.
Szerelvényboltban biztos találsz. :) -
#4056 Foggalmam sincs :D A furat alapján valami falba csavarozható fémdarab, amibe rudat kell nyomni. Lehet karnis tartótól kezdve, akár partvistartó is :D -
#4055 Elengedik ki kell tágítani, könyíteni picit, és akkor benn is marad de ki is jön!Engem annak a neve érdekel, és hogy hol tudok oylat szereni! -
#4054 Azok bent tartják, de nem is nagyon engedik el.
Sztem nem jó megoldás...
Egyáltalan mi baja a gyári váltóval? -
#4053 Na még olyan cucc kéne nekem!!!!!!!Mik azok a fém szarok, amik bentartják sebességben a váltókart...?Mi a neve? -
#4052 Méretet má leírtad vazze "kb 8cm hosszú 2cm" -
#4051 Jaa, akkor majd este lemérem :D -
#4050 Kösz a méretet de bolt nemstimmel ugyanis nem mindenki budapesti legalábbis én Szombathelyen lakok -
#4049 Az elsőt látom :) -
rbal #4048 Rohadjon meg mikor beraktam jó volt! Most már onnan is eltűnt ahonnan tettem!
Talán így: