Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• Tika

Wazze , mi bajod van neked az imbuszokkal. Sokkal jobb es konyebb egy "T" alaku imbusz kulcsal dolgozni mint idetlenkedni ott ketto 13 vagy 14-es kucsal egymassal szembe hogy neperegjen az anya. Wazze nekem kb. 200 imbusz van eddig a cockpitemem (de ahogy ismerem a projektet akkor majd meg bovul egy 50-100-zal) es kb. 4-6 normal 6 szogletu csavar van amibol boven eleg anyi is. Hat amig ki vagy be csavarok 1 hatszogletu csavart 2db kulcsal (egyik fogja az anyat a masik csavarja a csavart) addig ki vagy be csavarok sipp-supp ugyessen kb 15-20 imbusz csavart "T" imbusz kulcsal. Nembeszelve arrol hogy ha rosz a hozzaferhetoseg, vagy keves a hely, akkor normal kulcsokkal megint csak idetlenkedik az ember, de az imbusznal lecserelem a "T" kulcsot "L" kulcsra es ott fojtatom ahol abba hagytam. Es ha meg szukebb a hely vagy roszabb a hozzaferes akkor a hoszu "L" kulcsot lecserelem rovidebb "L" kulcsra es megint fojtatom a melot. Ilyen egyszeru az egesz es nagyon praktikus. Bevallom en se epitettem meg semmit imbuszokkal (csak 1-2szer csavaroztam valamit), de most meg kell mondanom, mar 1 honapja imbuszokkal dolgozok, es ez marha jo talalmany, oriasi szuper cucc. Nagyon egyszeru es praktikus! Es brutal be tudod huzni, megtarcsa meg a vizilovat is!! Meg teged is Pointer. En a te stilusu heggesztett cockpitoknal is mar csak imbuszokat hasznalnak, nagyon praktikus. Ha kiprobaltad volna, akkor ra jottel volna Es meg arrol nem is beszelve hogy a golyos imbusz kulcsal meg sreget is lehet csavarozni, ami szuper mert nagyon sokszor ugy alakul hogy derekszogbe nemferek hozza csak sreget, nem gond akkor a csavar derekszogbe van es a kulcs sreget, es jo kedvel csavarozok. De a normal kulcsal hatszogletu csavart nem tudsz sreget csavarozni, mert kiugrik a kulcs
    Es ami bent a szobaba van, az igen is legyen tiszta es ne poros! Ami meg kint futkos az utcan vagy palyan az meg ugyis poros lesz, akkor az legyen poros.
    A kabelokkal meg neprovokalj, mert te se szereted a takolmanyokat!
    Szoval most meg nalam is mindenhol kabel log, de ha finalizallom a dolgot, akkor tuti eldugom a kebeleket, nehogy belegabajodjak mint a pokhalloba.
    Inkabb startolj LFSt es gyere a palyara! Megyek proba futamost. Tesztelni es hangolni a jarganyt..