Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• rbal
    Szép lett a cucc! Látom te profibb vagy te ónoztad is a lapot, meg lemarattál mindent ami nem kell. Meg úgy tűnik, hogy a forrasztási pontokat te megnagyobbítottad, viszont közte a sávot, meg vékonyítottad. Vasaltad, vagy UV val csináltad, mert nagyon szépnek tűnik. Nekem vasalás után kellett rendesen filcel javítani. Viszont azt látom a kétoldalasnál a lik neked is van ahol félig lelóg a pontról. Így megnyugodtam hogy nem vagyok akkor annyira béna. :) Amúgy te mekkorával furkáltad ki a helyeket? Én sima mezei aksis géppel 1mm-es fúróval(3db beletört). Először nekiálltam a 0,8-al, de a 2. liknál eltört, mondom ez nem fog menni. A végére le is szakadt a kezem mire minden lik meglett. Műkszik rendesen? Gombokat is próbáltad már? Amúgy nekem a legnehezebb a 74HC595-öt, meg a 7,6mm-es kis kijelzőket volt a legnehezebb beszerezni, amiket jelenleg is várok, de elvileg 4 munkanapon belül meglesznek. Addig a ledeket sem forrasztottam be nehogy ne férjek oda a kijelzőkhöz. Azt még nem tudom, hogy ugye ott is van jópár olyan pont ahol mindkét oldalon kéne forrasztani, de ha egymás mellett lesznek, akkor nem férek oda a kijelző felöli oldalhoz. Neked erre van ötleted, vagy tapasztalatod?